social icons

search

more from the blog

Kletsartikel ❤ Kerstkriebels, bijna vakantie, blog & een klein winterdipje.

Hoi allemaal! Vandaag heb ik weer een klein kletsartikeltje voor jullie. Ik had niks gepland, maar heb wel tijd om een artikeltje te schrijven, dus doe ik dat met veel liefde! :) Het leek me wel leuk om het te gaan hebben over dingen die op dit moment spelen, het is halverwege december en de winter doet z'n intrede. Ik heb gelukkig bijna vakantie - ahw, daar ben ik echt wel aan toe!- en mijn jaarlijkse winterliefde, de winterdip heeft van zich laten horen. Dat en veel meer is hieronder te lezen, lees vooral veder als je benieuwd bent! :)


Kerstkriebels
De kerst komt er aan, en heb er zo als altijd weer zin in. Ik vind het altijd zo gezellig met lichtjes, eten en de hele sfeer die het met zich mee brengt. Waar ik aan de ene kant aan zo veel gezelligheid denk, is er ook een wat minder leuke kant. Ik vind het moeilijk om na vorig jaar, -waar ik het verder niet over ga hebben- gezellig kerst te vieren. Het is allemaal zo dubbel, en het lijkt ineens weer allemaal zo dichtbij. Er staan zoveel dingen op mijn netvlies, dingen die rond deze tijd zich afspeelde. Ik voel de warmte, maar tegelijkertijd ook de verdrietige en teleurstellende momenten van vorig jaar, en begin dit jaar. Ik dacht dat ik alles achter me gelaten had, maar dat blijkt toch niet zo te zijn. Ik hoop dat ik als nog een leuke kerst tegemoet ga, en er iets moois van kan maken!

Bijna vakantie
Yess, iets mega positiefs! Ik krijg aankomende week vakantie, wat betekend dat ik na 18 december twee weken de tijd heb om te bloggen, leuke dingen te doen, en helaas ook een hele hoop school dingen moet doen. Rond Januari/Februari ga ik het ontzettend druk krijgen met SE's, spreekbeurten enzovoort. Helaas, ik ga die periode met frisse tegenzin tegemoet. Hopelijk is het te doen, en kan ik er wat moois van maken. Voor nu probeer ik er nog niet te veel aan te denken, want het word heel druk. Ik hoop dat ik er voor kan zorgen dat er ondertussen wel gewoon artikelen online komen, maar ik kan nog niks beloven.

Winterdipje
Veel minder leuk, maar iets wat ik wel gewend ben. Ik ben serieuze vrienden met de zon, en als ik de zon niet zie word ik daar een beetje energieloos en somber van. Het klinkt raar, maar het voelt echt zo. Ik heb last van slaaptekort, terwijl ik heel veel probeer te slapen. De energie is weg, en de vreugde ook op sommige momenten. Niet dat ik depressief ben ofzo, maar het is minder dan in de zomer. Ik verlang nu al naar de zomer!! Al met al ben houd ik op sommige momenten ook heel erg van de winter. Het sfeertje is leuk, en lekker warm in bed liggen met een warm en veilig gevoel is fijn, én ik leef echt in mijn onesies!

Blog
Zoals jullie weten ben ik sinds een paar weken in het bezit van een -naar mijn mening- super fijne camera. Helaas zit het weer me erg tegen. En lukt het me vaak niet om een beetje perfecte, blog waardige productfoto's te maken. Het weer zit echt niet mee, zo grauwig en donker. Ik wacht al een aantal dagen op een zonnetje, ik heb namelijk genoeg artikel ideetjes, maar kan ze niet uitwerken door dit weer. Ik hoop dat er wat lichtere dagen komen, zodat ik ver vooruit kan werken. Ik verlang echt naar de zomer, veel beter om foto's te maken! Baalbaal.. de winter is echt een vijand voor mooie foto's. :/

Hehehe, ben wel uit gekletst! Hopelijk vond je het leuk om te lezen,

Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands