social icons

search

more from the blog

Personal ❤ Ik wens je hele fijne feestdagen!

Hallo allemaal! Er is deze week nog geen artikel online gekomen, het spijt me. Ondanks dat ik vakantie heb ben ik nog veel bezig met school en schiet mijn blog er een beetje in. Toch wil ik jullie hele fijne feestdagen wensen! Ik houd ontzettend van jullie, en ook al ken ik jullie niet persoonlijk, ik vind het heel fijn dat jullie er voor mij zijn. Ik wil jullie bedanken voor alle steun die ik het afgelopen jaar van jullie heb gekregen, en alle leuke dingen die ik meegemaakt heb door mijn blog. Ik wens jullie hele fijne dagen, veel gezelligheid met familie en ook heel veel geluk toe. Merry Christmas! x


Q: Wat ga jij tijdens de feestdagen doen?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands