social icons

search

more from the blog

Review ❤ Mac lipsticks Pink plaid & D for danger.

Hoi allemaal! Twee weken geleden kocht ik mijn twee eerste Mac producten. Ik had een winactie gewonnen, met daarin o.a een cadeaukaart van Douglas. Besloot om daarmee mijn eerste Mac producten mee te kopen. Ik koos er voor om twee lipsticks te kopen, die ik vandaag aan jullie ga laten zien. Ik bestelde de lipsticks Pink Plaid, en D for Danger. Een hele mooie licht roze kleur met een koele ondertoon en een hele mooie donkere en opvallende donkerrode/bordeaux kleur. Ik laat vandaag jullie deze prachtige lipsticks zien, en vertel er bij wat ik van ze vind. Benieuwd? Kijk dan vooral veder! 

De kartonnendoosjes zijn alleen al heel leuk, naar mijn mening. Ik vind dat het echt een soort van luxe uitstraalt. Niet elk make-up product komt in een mooi doosje, dus het is best wel speciaal. Leuk detail aan de verpakking!


Iedereen weet wel hoe de flacons/lipstickhulzen er uit zien van Mac lipsticks. Kogelvorming, wat er heel leuk uitziet, maar tegelijk ook onhandig eruitziet. De lipsticks van Mac kunnen door hun vorm niet op hun kop staan, dus dat is lastig als je veel Mac lipsticks in je stash hebt.


De kleuren die ik heb, D for danger en Pink Plaid. Aan de onderkant staat de naam, en welke finish de lipstick heeft. Beide lipsticks hebben een matte finish. Er zijn veel verschillende finishes, dus als je een Mac lipstick zoekt, kan je het best ook even kijken naar de finish. Zo kan je helemaal er zelf voor kiezen wat je wilt, afhankelijk van welke finish de kleur heeft.

Alle soorten finishes bij Mac lipsticks en wat het inhoud:
 • Cremesheen Lipstick geeft medium tot maximale, opbouwbare, dekking met een glanzende finish.
 •  Frost Lipsticks geven veel pigment af, gecombineerd met een textuur variërend van lichte frost tot hoge frost. Frost staat voor het metallic effect.
 • Glaze Lipstick geeft een subtiele kleur af, gecombineerd met een frost textuur, oftewel metallic effect.
 • Lustre Lipstick geeft dunne tot medium kleurdekking met een semi glanzende finish.    
 • Matte Lipstick geeft maximale kleurdekking in combinatie met een niet-glanzende textuur.
 • Satin Lipstick geeft een hoge kleur dekking in combinatie met minimale glans.
 • Amplified Creme Lipstick geeft maximale kleurdekking met een crèmige finish.
Ik heb nu dus twee lipsticks met een matte finish gekocht, maar ik ben ook wel heel benieuwd naar een aantal lipsticks met een satin finish. Ik houd niet van extreem matte, maar ook niet van mega glanzend of glitters. Dus satin lijkt me perfect!


Dit zijn ze dan. Mijn Mac pareltjes. Ik heb ze nu twee weken, en heb ze al een aantal keer gedragen. Ik vind ze heel mooi en fijn in gebruik. De bordeaux rode kleur is wat heftig om dagelijks te dragen, maar lijkt mij heel mooi om te dragen naar bepaalde dingen. Dit word mijn kerstlipstick, en hij lijkt me ook heel mooi om tijdens de zomer te dragen, als ik wat bruiner ben. Pink Plaid draag ik heel vaak dagelijks, echt een super mooie lichte maar toch opvallende kleur. :D

Kleuren die nu nog op mijn wishlist staan: Brave, Faux, Velvet Teddy & Flamingo.

De Mac lipsticks zijn te koop bij de Douglas, en Maccounters voor €19,50 per stuk.

Q: Heb jij nog Mac lipsticks aanraders?
Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Wauw wat gaaf! Pink plaid is mijn favo MAC lipstick, zo mooi! En ook heel geschikt voor iedere dag :-)
  Leuke blog heb je!
  Liefs! Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mac lipsticks zijn zoo fijn! Jammer dat het wel een beetje prijzig is, maar ik ben verliefd. :) Dankjewel voor je reactie. ♡

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands