Update: Nieuwe blog lay-out!

donderdag 3 december 2015

Hoi allemaal! Waarschijnlijk zien jullie het al, de site is veranderd! Ik heb de afgelopen paar weken heel wat zitten sleutelen aan de lay-out, maar het werd nooit zoals ik wilde. Eindelijk heb ik het punt bereikt, dat ik er tevreden mee ben en dit gaat het blijven! Ik ben heel druk bezig geweest met het veranderen en toevoegen van HTML codes, en na veel gepruts en gevloek is dit hem dan geworden!Een nieuwe blognaam, een nieuwe lay-out. We gaan straks helemaal fris het nieuwe blogjaar in, haha. Ik hoop dat jullie het ook mooi vinden, en feedback is welkom. Kom je iets tegen dat niet helemaal werkt of fijn is, laat het me weten. :)


Laat me weten wat je er van vind in de comments! Guys, iloveyou! x
Liefs, Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.