social icons

search

more from the blog

Beauty ☆ Clear cube review.

Hoi allemaal! Sinds kort heb ik een nieuwe manier van mijn make-up opbergen. Niet meer in mijn helmer kastje, maar in een hele leuke acryl organizer, namelijk de clear cube. Al mijn make-up past er in en ik vind het echt prachtig staan op mijn bureau. Vandaag ga ik hem reviewen. Ik heb hem opgestuurd gekregen van een webshop waar ik al eens eerder een samenwerking mee gedaan hebt, mocht je dit te groot vinden voor je stash, kan je kiezen tussen nog een paar andere organizers die een stukje kleiner zijn. Dit is ook meteen een kijkje in mijn stash, want ik laat tegelijkertijd al mijn make-up zien!


De webshop
Sinds april 2012 bestaat deze webshop, een webshop die vrij uniek is in ons land, want Make-up Your Stash is een van de weinige webshops die in ons land cosmetica organizers verkoopt. Ze verkopen heel veel verschillende organizers, van groot tot klein, voor iedereen wat wils. Saskia Koster is de trotse eigenaresse en oprichter van deze webshop, en doet met liefde haar werk. Ik heb al aardig wat mailverkeer met haar gehad, en ze komt echt over als een vriendelijke, behulpzame vrouw. Deze webshop is goed bereikbaar, en heeft een persoonlijke en directe service. Ze beantwoorden al je vragen en ze houden ons als klanten goed op de hoogte via facebook! Ze zijn hier te vinden. :)

''Het is zonde om al die mooie cosmeticaproducten weg te stoppen in een tasje of la. Een gevulde make-up organizer is een feest voor het oog! Bovendien weet je precies waar alles ligt en hoef je niet meer bang te zijn voor beschadigde blush- of oogschaduwdoosjes.'' En hier ben ik het helemaal mee eens!
Clear Cube
Beschrijving van de organizer
Het is een vrij grote organizer, waar heel veel producten in passen. Ik heb een redelijke stash, en ik houd zelfs nog ruimte over! Jammer genoeg passen mijn grote oogschaduwpaletten er niet in, maar dat paste ook al niet in mijn oude helmer kastje met de antonius inleglades. Geen probleem, daarvoor had ik al een hele mooie oplossing gevonden.

Wat de webshop over de Clear Cube zegt:
''De Clear Cube is een enorme hit in Amerika en Engeland. Nu kun je deze enorme luxe make-up organizer ook in onze webshop krijgen! Met z’n handige verdeelvakken en voldoende ruimte is de Clear Cube ideaal voor het échte stash werk. De Clear Cube is gemaakt van acryl. De mooiste soort kunststof die het dichtst in de buurt komt van echt glas. Dit geeft de Clear Cube z’n luxe en stijlvolle uitstraling. Bovendien is de clear cube gemakkelijk schoon te maken. Kortom deze prachtige make-up organizer is een absolute must have voor beauty liefhebbers.''

Maten
De Clear Cube telt maar liefst vijf etages en vier lades. Iedere la is 27 cm breed, 29,3 cm diep en 5,5 cm hoog. De onderste vier etages beschikken ieder over drie verdeelvakken. De bovenste etage bevat een klep en bestaat uit vier verdeelvakken. De totale Clear Cube is 28 cm breed, 30 cm diep en 30 cm hoog. 

De klep bovenop -om het even zo te noemen- kan je ook naar achteren slaan, zodat je vanalles op de boven kant kan zetten. Er is plek voor je kwasten, parfums, wattenstaafjes, sieraden of everyday producten, het is maar wat je zelf wilt en mooi vind staan!

Mijn mening over de organizer
Ik heb mijn make-up producten nog nooit zo zien shinen, wat een mooie en luxe manier van je make-up opbergen! Ik vind het echt heel mooi staan, veel leuker dan weggestopt in een helmerkastje. Ik droomde al jaren van deze opbergmanier, en nu heb ik er een! Super tof, ik vind het geweldig. Ik weet nog niet helemaal of deze indeling zo blijft, misschien verander ik het over een tijdje, als ik daar de tijd voor heb. Maar ik vind het nu al super vet. Super leuk om dan nieuwe, verse make-up producten mooi te stallen. Echt een droom voor elk beautymeisje, het staat werkelijk prachtig bij je beautyhoekje.

De organizer is makkelijk in gebruik, de laatjes sluiten en openen goed, en de verdeel vakken zijn heel handig. Toen ik het pakketje opende, zat alles echt super goed en veilig verpakt. Er zaten geen beschadigingen in het acryl, wat heel netjes is omdat het snel kan gebeuren. Ik ben helemaal blij over hoe het verzonden word. Maandag werd hij opgestuurd door de webshop, en op dinsdag kreeg ik hem al binnen, wat echt super fijn is!

Andere organizers
Mocht jij de clear cube nou te groot vinden of ben je opzoek naar wat anders? Je kunt echt heel veel verschillende organizers bij ze vinden! Ik heb er even een paar op een rijtje gezet, maar ze zijn allemaal te vinden op hun website.

Paarse organizer voorkant
Deze heb ik al eens eerder gereviewd, hij is prachtig en staat nu aan de andere kant van mijn bureau met een vaasje met nep bloemen er in, nagellak flesjes, makeup verpakkingen en in het laatje zitten wat mini parfums. Hij is iets kleiner, maar nog steeds groot en er past veel in. Uitgebreide review vind je hier.
Luxe make-up organizer
Deze makeup organizer is een stuk kleiner, perfect voor de meiden met niet zo heel veel producten. Ruimte voor lipsticks en lipbalsems, een vak daarnaast en drie laatjes er onder. Ik heb deze zelf niet, dus kan er eigenlijk ook niet veel meer over vertellen.
Luxe organizer ladeblok
Dit zijn een alleen een paar laatjes. Heel handig en praktisch. Ik heb er een paar die hier op lijken. Als al je make-up hier niet in past, kun je er ook meerdere kopen en opelkaar en naast elkaar stapellen, dat heb ik eerst ook gedaan. Hier zitten nu allemaal sieraden en zonnebrillen van mij in, met een beetje decoratie steentjes op de bodem. Staat heel mooi en is heel handig. Tip: Je kunt hier dus ook andere dingen in doen dan make-up, denk aan washi tape, elastiekjes, sieraden enz.
lippenstift houder
En dan deze, die ze echt nog maar net verkopen. Lippenstift houders zijn moeilijk te vinden in Nederland, ik weet dat de Big Bazaar ze verkoopt, een rekje waar er negen inpassen. Alleen die kwaliteit is wat minder. Dit is een veel groter rek, die ik heel mooi vind! Deze organizer heeft plaats voor maar liefst 24 lipsticks! Deze organizer zou ik nog wel willen hebben, ik heb namelijk helemaal nog geen lipstickhouder. Maar nu al mijn lipsticks nog ik mijn clear cube passen, vind ik het zo heel leuk staan! Het lijkt me leuk om zo'n houder ergens in de gang te zetten, om even een lipstick on the go te kunnen pakken. Ik denk dat mijn moeder er op die manier dan ook plezier van kan hebben, met haar lippenstiftjes, haha!

De clear cube is te koop bij Make-up your stash en kost €79,95.

Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Super leuke post!
  Wat leuk dat je zo'n duur iets opgestuurd hebt gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben er heel erg blij mee. :)

   Verwijderen
 2. Leuke blog, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award<3 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet der echt mooi en ordelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. You're welcome! Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands