social icons

search

more from the blog

Blog ❤ Kunnen jullie mij helpen?

Hoi allemaal! Ik heb een klein probleempje, op het gebied van html en blogger. Ik heb tot nu toe nog niet een oplossing gevonden, dus ik hoop dat het misschien via deze weg wel lukt. Je maakt me echt gelukkig als je kan en wilt helpen. Ik heb dus een zwarte balk aan de bovenkant van mijn site, zoals jullie zelf ook kunnen zien. Ik heb er een verschrikkelijke haat aan, dus mochten jullie me kunnen helpen, doe het alsjeblieft. Ik heb al van alles geprobeerd, en ik wil echt dat die balk weg gaat want mijn lay-out, waar ik hard m'n best op gedaan heb om hem naar mijn smaak te maken, komt zo niet tot z'n recht. Lees hier onder hoe je me kan bereiken.Ik zou zo blij zijn als je me kan helpen, dus houd je zelf vooral niet tegen om het niet te doen. Ik kan je er helaas niet voor betalen ofzo, maar ik hoop dat je het wilt doen uit gewone liefde, haha.

Wil je me mailen, mijn emailadres is te vinden onder de pagina 'contact' die in mijn sidebar staat. Tuurlijk mag je ook gewoon een comment achterlaten, maar mailen is handiger.

Ik heb al heel veel op google gezeten, uren achter mijn laptop codes bekeken en verwijderd, maar dat rot ding is er nog steeds.. >:(

Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands