Blog ❤ Kunnen jullie mij helpen?

zondag 17 januari 2016

Hoi allemaal! Ik heb een klein probleempje, op het gebied van html en blogger. Ik heb tot nu toe nog niet een oplossing gevonden, dus ik hoop dat het misschien via deze weg wel lukt. Je maakt me echt gelukkig als je kan en wilt helpen. Ik heb dus een zwarte balk aan de bovenkant van mijn site, zoals jullie zelf ook kunnen zien. Ik heb er een verschrikkelijke haat aan, dus mochten jullie me kunnen helpen, doe het alsjeblieft. Ik heb al van alles geprobeerd, en ik wil echt dat die balk weg gaat want mijn lay-out, waar ik hard m'n best op gedaan heb om hem naar mijn smaak te maken, komt zo niet tot z'n recht. Lees hier onder hoe je me kan bereiken.Ik zou zo blij zijn als je me kan helpen, dus houd je zelf vooral niet tegen om het niet te doen. Ik kan je er helaas niet voor betalen ofzo, maar ik hoop dat je het wilt doen uit gewone liefde, haha.

Wil je me mailen, mijn emailadres is te vinden onder de pagina 'contact' die in mijn sidebar staat. Tuurlijk mag je ook gewoon een comment achterlaten, maar mailen is handiger.

Ik heb al heel veel op google gezeten, uren achter mijn laptop codes bekeken en verwijderd, maar dat rot ding is er nog steeds.. >:(

Liefs, Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.