Home ☆ Room inspiration.

zaterdag 16 januari 2016

Hoi allemaal! Ik weet nog wel dat ik vroeger heel veel artikeltjes maakte met allemaal inspiratie voor bijvoorbeeld je kamer. Ik vind dat heel leuk, en eigenlijk jammer dat ik het al een hele tijd niet gedaan heb. Ik vind het heel inspirerend om te zien, en zelf ook leuk om het op te zoeken. Dus daarom leek het mij wel leuk om weer een room inspiration artikeltje te maken. Vandaag neem ik jullie mee in de gezelligheid van kamers, de leukheid van decoratie en de diversiteit van hoe kamers er uit kunnen zien. Ik hoop dat je er wat aan hebt, en er iets leuks uit kan halen.


Zelf houd ik heel veel van clean, netjes opgeruimd en wit/grijs/zwart en pastel in kamers. Een beetje kleur vind ik wel leuk, maar niet te veel en te onrustig. Ik heb een haat aan rotzooi en on opgeruimde dingen, dus daarom houd ik mijn eigen kamer zelf ook het liefste strak en schoon. Ik houd totaal niet van rommelig, maar het kan zo zijn dat jij daar wel van houd. 

Ik heb expres niet alleen maar mijn style opgezocht, maar heel veel verschillende styletjes door elkaar. Het is heel leuk om te kijken wat je het leukste en zelf het mooiste vind, want er is heel veel keus. 

Dit was het dan alweer. Ik hoop dat je het leuk vond om te bekijken, en er misschien zelfs wel inspiratie uit hebt kunnen halen. I hope so! Ik vond het een heel leuk artikel om te maken, en ik heb zelf ook hele mooie dingen gezien. Wat ik echt wel mooi vind, en leuk voor in mijn kamer. Misschien wat voor later, maar tot nu toe hele leuke dingen om naar te kijken. ;)

Liefs, Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.