Kletsartikel ☆ Dit was 2015 + brief aan 2016.

vrijdag 1 januari 2016

Hoi allemaal! Vannacht gingen wij het nieuwe jaar in. Goodbye 2015, Hello 2016. Ik vind het altijd maar een beetje raar, omdat de tijd gewoon mega snel voorbij vliegt. Ondanks dat heb ik echt zin om 2016 in te gaan. Vandaag blik ik nog een keer terug op op 2015, en luid ik het nieuwe jaar in. Ik heb er onwijs veel zin in, hopelijk word het een goed jaar, en een leuk jaar om volgend jaar op terug te kijken. Mijn blog is in 2015 gegroeid, wat echt onwijs leuk is om te zien. Mijn lay-out werd mooier en beter, en maakte ik in mijn persoonlijke leven ook een hoop leuke dingen mee. :) 


2015 was het jaar waarin ik..
.. mijn blog heel serieus aanpakte.
.. weer een echt gezin vormde, en mijn vader weer thuis kwam wonen, wat tot nu toe echt super gaat.
.. nog verliefder werd op mijn hondje Gucci.
.. meerdere samenwerkingen aan ging met webshop, onwijs leuk en ben ik dankbaar voor!
.. veertien werd.
.. heel veel make-up kocht.
.. heel actief op Instagram werd, en tijd stak in het maken van een 'perfecte' feed.
.. overging naar de derdeklas.
.. heel veel leuke mensen leerde kennen.
.. onwijs veel series volgde.
.. over de 1000 volgers ging op Instagram.
.. weer verscheen op twitter.
.. mijn make-up skills heb verbeterd.
.. gelukkig werd van heel veel kleine dingen.
.. na lang sparen een camera kocht, speciaal voor het blog.
.. handiger werd in HTML.
.. leerde om voor mezelf te kiezen en mensen/herinneringen losliet.

Nog veel meer dingen, maar die hoef ik natuurlijk niet allemaal te delen. Dit was dus een korte samenvatting van 2016, en waarschijnlijk vergeet ik nu ook een hele hoop dingen, haha. Ik vond het al met al een best leuk jaar, mijn leven is stabieler geworden. Wat ik heel fijn vind. Het was een jaar van vallen en opstaan, maar ik ben toch heel blij dat ik dat maar bleef doen! Een fijn jaar om op terug te kijken dus. 

Dear 2016,
Daar ben je dan, ik kan het bijna niet geloven. Wat gaat de tijd toch snel. We zeggen het elk jaar, maar het is echt zo. Ik heb er zin in dit jaar, ik wil mijn dromen najagen en een stuk dichter bij mezelf komen. Dit jaar word heel druk, en dat is leuk maar ook soms minder. 2016, wat ben ik blij dat je er bent. Een nieuwjaar beginnen. Ik ga een hele hoop dingen achter me laten, en weer veder met de dingen die ik wil. In 2016 hoop ik mij persoonlijk te verbeteren in een hele hoop dingen. Ik hoop dat het een goed blog jaar word, en dat ik ondanks alle examenstress en drukte, tijd over houd voor wat ik het liefste doe, bloggen. Het afgelopen jaar was heel moeilijk voor me, maar tegelijkertijd ook heel mooi en fijn, 2016 wil je voorzichtig zijn? Ik hoop dat het goed blijft gaan. Er zijn een hoop dingen gebeurt, waarvan ik mijn god nog niet weet of ik het een beetje verwerkt heb. Mag ik in 2016 alles op een rijtje krijgen? Ik hoop dat dit jaar een gezellig jaar word, maar dan ook echt. Ik hoop dat alle mensen om me heen gelukkiger worden dan ze nu zijn, de wereld kan soms zo hard en stom zijn. Good vibes. Ik heb onwijs veel zin in deze zomer, want wat mis ik die. Ik heb nu al weer zin om 's ochtends vroeg te gaan zwemmen in de zee, wakker te worden met een ijsje, en te lopen op het strand, als het eigenlijk al veel te laat is. Ik hoop dit jaar een hoop liefde te kunnen geven en te kunnen ontvangen. Ik ga er alles aan doen om dit jaar te knallen, want ik heb een hoop doelen om te behalen. Sowieso is een daarvan, uit al die 365 dagen iets leuks te halen. Ook al is het niet altijd even makkelijk. Ik begin daar vandaag mee!

Ik hoop je van je beste kant te zien,
Veel liefde, maak van dit jaar mijn lievelingsjaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.