social icons

search

more from the blog

Kletsartikel ☆ Het is weer winter!

Hoi allemaal! Ik had wel weer zin om een beetje met jullie te gaan kletsen, dus daarvan weerhoud ik mezelf dan ook zeker niet. Ik heb eigenlijk niet eens iets heel boeiends te melden of te vertellen, maar het leek me wel gewoon leuk, zomaar. De afgelopen dagen waren voor mij echt super kut, maar ik ben bereid om alles weer bij elkaar te rapen en gewoon weer door te gaan. In dit kletsartikeltje ga ik het hebben over de winter doorkomen, mijn verjaardag en andere kleine bijzaakjes. Heb je zin om dit te lezen, lees dan vooral veder. :)Ja, de afgelopen dagen waren best wel kut. Niet om het een of ander. Maar ik ben donderdag ziek geworden, en daarom vrijdag ook thuisgebleven. Veder niks aan de hand, maar zaterdag werd het wel heel heftig. En helaas kreeg ik weer migraine. Het is al een tijdje geleden geweest dat ik dat had, maar de afgelopen weken gaat het niet heel top in mijn leven, niet heel dramatisch iets, maar gewoon. Beetje ziekjes en gewoon niet heel happy. 

Ik heb het heel druk met school dingen, en mijn energie is in deze tijd van het jaar helaas niet op z'n best. Maar hey, er zijn ook een hele hoop dingen waar ik naar uit kijk, en waar ik zin in heb. Goede motivatie om gewoon maar weer door te gaan, morgen ga ik weer naar school en stort ik me gewoon weer in mijn leven.

Het is weer winter. Yes, de wereld kan het nog. Nederland is eindelijk echt hartje winter. Ofnouja, ik heb persoonlijk zelf een erg hekel aan de kou, winter, ijzel, sneeuw en grauwe grijze dagen. Maar het gaat altijd sneller dan je denkt, en uiteindelijk liggen we allemaal weer op het strand. Ik houd de hoop er in! Ik heb al zo veel zin in zomer 2016, zin in de vakantie en op vakantie te gaan.

En yeas, ik ben bijna jarig! Over twee weken is het zo ver. Ik vind het toch niet zo heel speciaal, want ik ben jarig op een dinsdag, en op die dag moet ik naar school, heb ik een spreekbeurt en moet ik ook mijn kranten lopen. Het is dus geen famous en belangrijke, bijzondere dag. Ik ga het denk ik pas in het weekend vieren. Maar ach, het is toch wel leuk om op 2 februari te kunnen zeggen dat ik eindelijk weer een jaartje ouder ben. :)

Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands