social icons

search

more from the blog

Lifestyle ❤ Goede voornemens die iedereen heeft.

Hoi allemaal! Vandaag geen beauty artikeltje, maar iets wat ik al heel lang niet meer gedaan heb. Namelijk een lifestyle gerelateerd artikel. Wat leuk, ik heb dit vroeger heel vaak gedaan. Ik ga met jullie allemaal voornemens delen die iedereen heeft, maar zich meestal niet aan houd. Of in ieder geval niet het hele jaar lang. Precies de rede waarom ik nooit een lijstje met voornemens neem. Als ik wat veranderen wil, dan besluit ik dat gewoon te doen. Niet te wachten tot er een nieuw jaar komt, maar vooral gewoon lekker doen. Its good! Het zijn echt van die standaard voornemens, dus waarschijnlijk herken je ook wel een aantal dingen.


tomorrow starts today
Tien dingen die iedereen als goede voornemen heeft, maar weten dat ze het toch niet kunnen volhouden:
  • Afvallen, en het liefst zo veel mogelijk.
  • Meer bewegen, naar de sportschool om fitter te worden.
  • Stoppen met roken.
  • Gezonder eten.
  • Geen frisdrank meer drinken.
  • Meer tijd vrijmaken voor jezelf.
  • Stoppen met alcohol.
  • Beter met geld omgaan.
  • Meer dan 2 liter water per dag drinken.
  • Minder op social media / laptop / telefoon.
Heel cliché, maar het is vaak wel zo. Althans, ik hoor dit heel vaak om me heen, haha.

Q: Welke dingen herken jij?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands