social icons

search

more from the blog

Lifestyle ☆ Weer begonnen met hardlopen!

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een hele kort artikeltje, namelijk over dat ik sinds kort weer druk aan het sporten ben. Ik wilde het weer oppakken, omdat mijn conditie wat verslechterd was. Ik kocht laatst nieuwe schoenen, namelijk hardloop-/sportschoenen. Ik installeerde weer mijn geliefde runkeeper app, en sinds kort ben ik dus weer goed aan het sporten. Ik vind het wel leuk om dit op mijn blog te delen, ook al is het best wel random. Misschien hebben jullie wel tips, of ervaringen. Ik vind het leuk om die dan te horen, want zo kan ik van jullie leren! Dit is tegelijkertijd een soort van motivatie voor mij om door te blijven sporten, want soms is dat best ver te zoeken, haha.


Ik kocht mijn eerste Nike sportschoenen, en wauw wat lopen die lekker zeg! Nooit gedacht dat het echt zo'n groot verschil zou maken. Ik ben fan! Ik had nooit zin om te investeren in goede sport schoenen, maar nu ik het gedaan heb ben ik er heel blij mee!

Mijn vraag naar jullie toe is of jullie zelf ook hardlopen, en hoe vaak jullie dat dan doen. Ik moet nu nog even kijken hoe ik alles combineer met school en huiswerk. Maar ik wil het drie keer in de week gaan doen. :D

Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands