social icons

search

more from the blog

Music ❤ Favoriete remix's.

Hoi allemaal! Ik ben de laatste tijd weer helemaal into muziek luisteren. Ik was een beetje klaar met alle muziek, te vaak dingen geluisterd. Maar nummers zijn en klinken heel anders als er een remixje van gemaakt is! Ik ga vandaag delen welke remix's ik leuk vind van nummers die nu of een tijdje geleden helemaal hip en happening zijn/waren. Misschien vind jij er nog wel een nieuw en een leuk nummer tussen! Het zijn er niet zo heel veel, maar het zijn wel nummers die ik momenteel echt leuk vind. De nummers zijn gratis te downloaden, dus dat is ook nog helemaal mooi meegenomen. :DKygo summermix 2014

Deze heb ik al een keer eerder voorbij laten komen op mijn blog, maar dit blijft zo'n fijne, zomerse remix! Veel liedjes achterelkaar, en is dus een perfecte afspeellijst, om bijvoorbeeld te luisteren als je huiswerk aan het maken bent. Een minpuntje, omdat het een lange afspeellijst in een video is, is hij niet te downloaden via youtubeconventer. Maar als je iets anders gebruikt om te downloaden, kan je dat wel prima proberen,
Dj Earworm mashup United state of Pop 2015
Alle top nummers van 2015 in een mashup. Ik vind hem geweldig, ik houd normaal niet van mashups maar deze is wel heel leuk! Ik ken alle nummers die hierin verwerkt zijn, ik ken alle teksten uit mijn hoofd en dat maakt 'm extra leuk!

Adele Hello Laibert remix
Hello vond ik al een heel mooi nummer, maar de remix maakt hem een stuk minder rustig en eentonig. Als je hello al mooi vond, moet je deze zeker even luisteren. Het is een totaal ander nummer geworden, heel leuk als je de normale hello eigenlijk een beetje zat bent. :)
Justin Bieber Love yourself Brynny x Teddy cream Bootleg.
Ik ben eigenlijk zwaar verrast, ik vond Justin Bieber persoonlijk eerst helemaal niks, maar de laatste paar nummers van hem zijn eigenlijk nog best wel leuk! Deze remix vind ik leuk in elkaar zitten, sommige stukjes een beetje heftig (als je hem hard heb aan staan met oordopjes in) en een heel druk nummer, maar wel fijn om energiek van te worden. Je blijft hier zeker wakker van! ;D


Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands