social icons

search

more from the blog

Personal ☆ Beauty voornemen van 2016.

Hoi allemaal! In mijn artikel van gisteren vertelde ik al dat ik nooit zo ben van het voornemens maken. Toch schoot er nog een bij mij te binnen, en die ga ik vandaag met jullie bespreken. Het is er maar een, want als ik een heel lijstje maak, weet ik zeker dat ik het niet allemaal kan houden. Ik was gelukkig al trouw elke week mijn kwasten 1/2 per week, en dat is een beauty voornemen bijna iedereen heeft. Ik heb dus een andere voornemen, benieuwd welke het is en hoe ik me er aan wil gaan houden? Lees dan vooral snel veder!

Mijn gezicht beter verzorgen
Ik haal al elke dag mijn makeup er af, en was daarna grondig mijn huid. Maar ik merk toch dat mijn huid meer verzorging nodig heeft. In de zomer had ik een perfecte dagcréme en nachtcréme, maar die raken nu al op en passen niet meer goed bij de tijd van het jaar. Ik ga dit jaar een elektrische gezichtsborstel aan schaffen, wat me heel fijn en handig lijkt.

Eerst gebruikte ik nog elke week een maskertje, maar dat doe ik de laatste tijd amper. Ik wil dat weer vaker gaan doen, omdat het toch heel fijn is, goed voor de huid, en heel ontspannend voor je is. Ik moet dan wel een aantal nieuwe maskertjes gaan kopen, maar dat vind ik heel leuk om te doen.

Ik heb niet zo heel vaak last van puistjes, terwijl ik heel vroeg ben begonnen met de pupertijd. Heb ik nooit echt hele erge last gehad van acne. Daar ben ik heel blij mee, maar wat er niet is kan nog komen. Eens in de zoveel tijd duikt er eentje op, en dat is echt heel vervelend. Ik irriteer me er zeer aan, en hopelijk kan ik ze beter behandelen als ik beter met de verzorging van mijn huid om ga. Ik heb al een aantal middeltjes en trucjes die helpen, wellicht ontdek ik er in 2016 nog meer!

Q: Wat is jouw beauty voornemen voor 2016!
Liefs, Nienke.


Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands