social icons

search

more from the blog

Persoonlijk ☆ Tien kleine weetjes over mij.

Hoi allemaal! Ik wilde vandaag een artikel schrijven en online zetten, maar ik wist eigenlijk niet waarover. Daarom bedacht ik een heel spontaan iets, namelijk tien kleine -en hopelijk leuke- weetjes en feitjes over mij. Het is nogal persoonlijk, en misschien ook wel een beetje gek. Ik vind het leuk om te delen, en ik hoop dat jullie mij daardoor een stukje beter leren kennen. Ik weet nog niet precies welke weetjes ik met jullie ga delen, op het moment waarop ik dit typ. Maar ik kan jullie beloven dat het echte nienke-feitjes zijn. Ben je benieuwd? Kijk dan vooral veder!Wist je dat..
  1. Ik elke nacht sowieso 8 uur wil slapen, omdat ik anders gek word. Maar ik alsnog elke ochtend onwijs moe ben, en eigenlijk nooit genoeg kan slapen. ;d
  2. Ik al heel lang blog, en pas sinds een jaar serieus een blog onderhoud. Voor die tijd had ik een een of andere blog die een verschrikkelijke lay-out had, en mijn blogpost ook echt niet iets waren om trots op te zijn.
  3. Ik -nog maar- 14 jaartjes jong ben, en bijna 15 word.
  4. Ik nooit genoeg make-up heb, en naar mijn mening mijn hele wishlist moet afwerken.
  5. Ik bijna mijn hele leven met een pony op mijn voorhoofd heb rondgelopen. Hij is nu ongeveer twee jaar al weg, maar het was echt een lijdensweg. Mijn fijne haarrevolutie. Ik ben bij dat hij weg is!
  6. In een jaar onwijs ben veranderd op het gebied van uiterlijk, waar ik best wel blij mee ben.
  7. Ik mijn tv heb ingeruild voor YouTube... gnege.
  8. Ik vroeger serieus bang was voor Piet Piraat. Ik heb doodangsten uitgestaan door die enge horror mensen, en durfde het pas op mijn vijfde te kijken zonder er voor weg te lopen.
  9. Ik vroeger dacht dat iedere vrouw pubermoeder werd, en daar heilig in geloofde.
  10. Ik onwijs bezig ben met een gezonde leefstijl en alles daarom heen, maar ik ook heel gelukkig word van vet eten.. iknow, it's bad..
Wat een gek kind was ik he? Haha, gelukkig is het nog een beetje goed gekomen. Het is eigenlijk lachen gieren brullen om dit te lezen, omdat sommige dingen best wel beschamend zijn, but who cares? Ik vind het leuk om te delen, en om meerdere kanten van mijzelf te laten zien. :D

Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands