Beauty ☆ Mijn (grote) liefde voor make-up.

donderdag 11 februari 2016

Al een aantal jaren ben ik helemaal gek op make-up. Een liefde die maar niet over lijkt te gaan. Hoe blij ik kan worden van het scoren van make-up, het bemachtigen van een limited edition product, het relaxmomentje van elke ochtend, als ik me voor die dag klaar maak en mijn favorietjes tevoorschijn tover uit mijn mooie clear cube. Hoe gek het ook klinkt, make-up maakt me blij. Ik kan er zo intens gelukkig van worden, het is een soort verzameling geworden van allemaal fijne producten. Het lijkt me leuk om het vandaag daar over te gaan hebben, want hey, dit was ooit een beautyblog maar ik heb er nog nooit over gekletst. Want hoe ben ik de make-up wereld in gerold? 
Ik begon rond mijn 10e met het volgen van bloggers. Veracamilla, beautygloss en dat soort grote beautybloggers. Ik las allemaal reviews, en begon zo met het opbouwen van een stash. Ik begon met goedkope merken, en de echte basic dingen zoals mascara, oogpotlood en lippenbalsem.  En nu, vijf jaar later heb ik een goedgevulde clear cube met echt prachtige producten daarin. Mooie merken zoals mac, en mijn favoriete budget merk, namelijk Makeup Revolution. Al mijn grote oogschaduw paletten zijn hierboven nog niet eens te zien, en deze foto's zijn van begin 2016. En nu, ongeveer een maandje later is mijn stash al weer wat gegroeid.

Het is super leuk om producten te testen, favorieten te ontdekken en het allemaal mooi op te bergen. Ik vind het superleuk om budget toppers te vinden, want goede make-up hoeft niet mega duur te zijn. Reviews schrijven vind ik super leuk! Producten vergelijken enz. Make-up kan je hoofd zo erg anders er uit laten zien, op een mooie en goede manier. Het maakt echt verschil! Opmaken is echt een ontspan momentje voor mij. Klinkt heel raar, maar ik kan er intens van genieten! Het kiezen uit honderden oogschaduws, het is soms een lastige keuze. ;D

Liefs, Nienke.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.