social icons

search

more from the blog

Beauty ☆ Tips tegen een droge winterhuid.

Het is best wel koud. Ook al begint de natuur zijn verschijnselen te tonen van de lente, dat het langer licht is en de bloemen die overal uit de grond komen. Maar de winter is nog niet voorbij. Het waait op dit moment mega hard, windkracht acht en het is heel koud. Daarom heb ik een paar tips, zodat je huidje goed verzorgt blijft en je de droogheid tegen kan gaan. Ik heb zelf een haat aan droge plekjes, dus ik deel graag mijn tips met jullie. Beetje laat, omdat we de winter (hopelijk) bijna achter ons gaan laten, maar wie weet heb je er tóch nog wat aan!


  1. Scrubben, scrubben, scrubben.
  2. Body butter is je best friend, smeren die benen en armen!
  3. Draag minder make-up, dikke lagen make-up is killing voor je huid.
  4. Gezichtscremé, goed smeren. Ik gebruik een vochtinbrengende creméen dat is echt mijn wondermiddel, mijn huid is serieus er van opgeknapt.
  5. Gebruik maskertjes.
  6. Drink veel water en eet veel eten met vocht er in.
  7. Vaseline/uierzalf tegen de droge lippen.
  8. Vergeet je voeten niet, smeer die regelmatig goed en dik in.

Liefs, Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands