Personal ❤ Ik was gisteren jarig en nu ben ik 15!

woensdag 3 februari 2016

Hoi allemaal! Wauw wauw, het was me bijna voorbij gegaan. Ik was gisteren namelijk jarig. Plots in de week, terwijl ik gewoon een normale dinsdag te gemoed ging. Momenteel is het best druk op school, dus heb ik niet de tijd gehad om het te vieren, maar dit weekend komen er een aantal mensen langs. Gezellig! Ik ben trouwens wel toe aan weekend, nog drie weken en dan heb ik pas vakantie. Maar goed, de weken vliegen voorbij en voor je het weet is het alweer de laatste dag van de vakantie. Ik ben blij dat ik weer een jaartje ouder ben! Het is leuk om dingen mee te maken, dingen te leren en allemaal dingen als herinneringen te houden.

Mijn leven als 14 jarige is dus voorbij. Niet wereldschokkend, want ik blijf gewoon zoals ik ben. Maar 15 klinkt toch wel leuker en een stukje volwassener. :)

Trouwens nog heel erg bedankt voor alle felicitaties op Instagram, leuk dat ik zoveel reacties kreeg! Heel lief. :D

Liefs, Nienke.

2 opmerkingen:

  1. Een dikke proficiat met je verjaardag een beetje te laat maar met deze wens ik je het toch nog.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!