social icons

search

more from the blog

Personal ♡ Mijn gezondheid. #2

Twee weken geleden plaatste ik een artikel online, over mijn gezondheid. En vandaag deel ik met jullie een update, want hoe gaat het nu met mij? Dit is een korte update over hoe het nu met mij gaat en wat je verwachten kunt, de aankomende tijd op m'n blog. Ik vertel hoe het met me gaat, en wat er momenteel allemaal speelt. Ik vind het fijn om het met jullie te delen, zo weten jullie wat er aan de hand is.

Mocht je deel 1 nog niet gelezen hebben, is het wel handig om die alsnog te lezen, want anders heb je echt geen idee wat er aan de hand is. Mocht je geen zin hebben om het op te zoeken, het gaat niet zo goed met mijn gezondheid. Mijn schildklierwaarde is te hoog, waardoor ik last heb van heel veel verschillende klachten, die mijn dingen in het dagelijkse leven niet makkelijker maken.  

Update
Het gaat nu eigenlijk best wel goed, helaas ben ik nu ruim 6 kilo afgevallen, en weeg ik nu nog maar 50 kilo. Dat is wel echt zwaar kut. Ik heb mijn hele leven al ondergewicht, maar de laatste twee jaar heb ik hard mijn best gedaan om aan te komen, en nu is alles weer weg. Kleding zakt af, en ik heb onwijze haaruitval. Maar gelukkig heb ik nu vakantie en heb niet zo veel inspanningen. Ik heb nog wel veel pijn, last van hartkloppingen en ik ben heel erg moe, zelfs als ik niets doe. 9 maart heb ik een onderzoek in het ziekenhuis die maar liefst drie uur kan duren, en daar kijk ik nog best wel tegen op. Maar goed, ik ben blij dat ze in ieder geval de moeite doen om mij te onderzoeken. Afhankelijk van dat onderzoek, gaat blijken of ik nog meer onderzoeken moet doen, maar dat hoop ik eigenlijk van niet. Ik heb een hekel aan wachtkamers, ziekenhuizen en alle dingen daar omheen. Maar wat moet, dat moet. Ik ben nu al heel benieuwd naar de uitslag.

Blog
Misschien heb je het wel opgemerkt, er zijn weer een aantal samenwerkingen met webshops, en er zijn er nog meer gepland. Ik ben benieuwd of jullie het leuk gaan vinden, maar er komt heel veel leuks aan! De aankomende weken komt er een aantal unboxing's/reviews online van diverse webshops. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen! Op dit moment loopt er kortingscode voor de webshop Milouzzi, je kunt namelijk met de code NIENKE10, 10% korting krijgen bij je bestelling. Dit geld nog tot aankomende maandag, dus wees er snel bij! Er is al een pakketje aangekomen, en veder wacht ik nog op 3 andere pakketjes. Jullie zien het binnenkort allemaal.

School
Bloggen en school is nooit helemaal perfect te combineren met elkaar. Aankomende tijd ga ik het ook heel druk krijgen met school, dus ik hoop dat ik tijdens die drukke periode wel gewoon tijd vind om artikelen te schrijven. Ik probeer in ieder geval elke week 1/2 artikelen online te plaatsen, maar ik kan niks beloven. Het gaat goed op school, maar zoals ik al zei, ik ben vaak heel erg moe. En als ik dan uit school kom, ben ik vaak al helemaal kapot.

Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands