social icons

search

more from the blog

Persoonlijk ♡ Happy new hair!

Happy new hair! Gisteren werd mijn haar geknipt, een flink stukkie korter! Vandaag laat ik jullie foto's zien, en vertel ik waarom ik het zo wilde. Ik vond het wel weer tijd worden voor een stukje korter. Vroeger had ik een ponny, en die heb ik een flinke tijd geleden schuin laten knippen, zodat het een lok werd. Nu is die lok eindelijk bijna bij mijn eigen haar gegroeid, dus om het meer een geheel te maken, heb ik het weer laten knippen. Ik was wel toe aan wat nieuws.



Het is duidelijk te zien, weer een stukje korter. Ik knip het meestal 1x per jaar, vroeger had ik heel lang haar, een keer was ik het zat en heb ik het tot mijn schouders laten knippen. Eerst vond ik het echt zonde om mijn lange haren af te knippen, en was de kappersstoel echt een hel voor mij. Maar nu vind het juist leuk, ik vind lang en wat korter echt beide heel leuk, maar ik was wel weer toe aan iets nieuws, en stiekem vind ik ongeveer tot de schouder echt de perfecte lengte om m'n haar los te dragen. Ik haat los haar heel erg, omdat het vaak in de weg zit als het zo lang is, en helemaal toen ik nog een ponny had, en nu een nog een lok. Het zat vaak overal om me heen. Maar alleen staarten dragen vind ik ook weer zo saai. Nu kan het weer los! En dat ga ik dan ook met heel veel plezier doen.

Wat vind jij van deze lente?

Liefs,
Nienke.

Reacties

  1. Het staat je goed. Ik kan me voorstellen dat als je hele lang haar hebt dat je wel eens genoeg van hebt en iets anders wil. Alleen staarten dragen is zeker ook niet alles idd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je reactie! De foto in dit artikel vind ik zelf niet geweldig, gemaakt met snapchat en die filters zijn er oerlelijk. Maar goed, we doen het er maar mee. En lief dat je zegt dat het me goed staat! Fijne dag nog. Liefs, ♡

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands