Beauty ♡ 5 favorieten lente lipsticks.

vrijdag 25 maart 2016

Yeaas, het is weer lente! We gaan weer richting de zomertijd, en de lente is echt een geweldig seizoen. Iloveit! Als na de winter de lente weer komt, ben ik helemaal blij dat al het grauwe, en de donkere kleuren weer even de kast in kunnen. Felle tinten, leuke pastel/opvallende nagellakjes. Maar ook lipsticks. Hoe leuk is het om het weer en het seizoen op je lippen af te stemmen? Vandaag laat ik jullie vijf hele mooie lipsticks zien voor in de lente!

Hierboven de swatches van alle lipsticks. Van links naar rechts alle namen: Etos colour care Juicy Gossip // Etos colour care Sensual Nude // Etos colour care Running Wild // Mac Pink Plaid // Essence 13 Love me.

Op de foto hierboven heb ik trouwens kippenvel.Jammer van de foto, want veder is hij echt onwijs mooi (al zeg ik het zelf) maar de kippenvel is wel on point. Het was gewoon heel koud op mijn kamer, haha.
En dan nu waarom ik de lipsticks zo fijn vind, want héy ik kan wel laten zien welke lipsticks ik mooi vind voor de lente, maar als ik daarbij niet vertel waarom ik dat vind, is het niet echt een interessant artikel voor jullie, en maak ik mijn standpunten niet duidelijk.

Juicy Gossip - Een kleur die veel donkerder lijkt dan 'ie is! Maar het is een hele mooie licht bruinige/paarsachtige tint. Perfecte lipstick om elke dag te dragen, helemaal niet te donker of opvallend. Lijkt op de foto meer bruin dan hij is.

Sensual Nude - Sensual Nude is een kleur die licht is, en een van de weinige nude kleuren die ik mooi vind. Ik ben zelf niet zo'n fan van nude lipsticks, vind ze vaak te vleeskleurig, te licht of juist weer wat aan de donkere kleur. I don't know why, nude lipsticks zijn niet iets wat ik mooi vind. Maar deze vind ik goed bij mijn huid staan, en heb van verschillende mensen gehoord dat het een dupe is van een Mac lipstick, dus dat is mooi meegenomen. Het is een lipstick met een perzikachtige ondertoon, dus dat moet je wel staan, maar hij is lekker romig en ik vind 'm prachtig!

Running Wild - Een lipstick die ik helemaal nog niet zo lang in mijn stash heb, en eigenlijk ook nog niet zo vaak gedragen heb. Het is een hele opvallende kleur, lekker knallend en perfect voor als het weer wat mooier is. Hij is lekker romig, stained een beetje in je lippen en blijft toch aardig wat uurtjes zitten.

Pink Plaid - Mijn geliefde mac lipstick van Mac, Pink Plaid! Mijn lievelingskleurtje in elke maand, maar in de lente is hij extra mooi. Echt een perfecte licht roze, matte tint. Hij kost wel wat, maar hij is het echt waard. Ik gebruik de lipstick echt heel vaak, en hij is nog maar een klein beetje kleiner geworden!

Love me - Een van mijn Essence lipsticks, een heel erg leuk licht roze/koraal kleurtje. Blijft helaas niet zo lang zitten, maar voor die prijs kan je daar niet over klagen. Ik ben blij met deze lipstick, een heel leuk kleurtje voor in de lente!

Welke lipsticks zijn bij jou favoriet in de lente?

Liefs,

12 opmerkingen:

 1. Wat lijk me deze lippenstift heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lipsticks! In de lente ga ik vooral voor nute kleurige lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik inderdaad ook vaak lichte tintjes, het liefst met een roze ondertoon.

   Verwijderen
 3. Super toffe kleurtjes, ik draag dit ook graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan je kippenvel zien. ;-) Al die kleuren vind ik prachtig van je favoriete lentekleur lipstick. Die van mij moet ik nog even kijken welke kleur het wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jaa vreselijk. Heb je eindelijk een leuke foto, verpest die kippenvel het weer. Door mijn schildklieraandoening heb ik het of heel koud of heel warm. Geen middenweg dus. Das pech, maar ach.

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!