social icons

search

more from the blog

Beauty ☆ Nagellakjes van Fogan.

Dit weekend ontving ik een aantal lakjes van het merk Fogan, die te koop zijn bij de webshop Silvercosmetics, deze webshop verkoopt maar liefst 48 verschillende kleuren, en de aankomende weken ga ik er tien voor jullie reviewen. In dit artikel laat ik jullie zien welke kleuren ik allemaal heb ontvangen, en vertel ik de kleurnummers. Eind deze week komt het eerste review online van een deel van de lakjes, en ik de weken erna de andere twee delen. Benieuwd naar de kleuren die ik ontvangen heb? Kijk dan vooral veder.


Dit zijn de kleurtjes die ik ontvangen heb. Ik dacht dat de potjes wat kleiner waren, maar ze zijn groter dus je kan er waarschijnlijk best lang mee doen. Heel fijn, want door kleine potjes ben ik snel heen! Maar dit is een flink formaatje, er zit namelijk 15 mililiter in.


Holy glitter, wat een onwijs leuke kleurtjes zijn dit! Ik zocht heel wat groene en blauwe tinten uit, omdat ik zelf al heel veel roze kleuren heb, en ik wel weer eens wat anders wil. Laatst zocht ik mijn stash uit en kwam er achter dat ik heel veel roze tinten had, maar niet zo veel groen en blauw. Naast zomerkleuren zocht ik ook wat winterse kleuren uit, die ook in de zomer kunnen maar ook perfect zijn voor in de winter. Donkergroen, donkerpaars en een nudetint.


Ik draag nu al een kleurtje van Fogan op mijn nagels, hij is nog aan het drogen. Nummer 010, een hele lichte minty kleur. Wat heel vaak is bij deze kleurtjes is dat hij pas na meerdere laagjes dekt. Of dat bij deze ook zo het geval is, lees je aankomende week in het review.

Naar welke kleuren bij jij benieuwd?

Liefs, 

Reacties

  1. Wat super mooie nagellakken zijn het de kleuren vind ik zo geweldig

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker! Ben heel benieuwd hoe alle lakjes gaan zijn, kan niet wachten om te swatchen!

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands