Beauty ♡ Nails of the day.

maandag 28 maart 2016

Laatst ontving ik hele leuke lakjes van het merk Fogan, en liet alle kleuren zien in een artikel. Toen heb ik gezegd dat alle nagellakjes zou gaan reviewen, maar het lijkt mij veel leuker om alle lakjes voorbij te laten komen op mijn blog, maar dan niet in review, maar in Nails of the day artikel. Iets wat ik vaker op mijn blog wil doen, omdat ik de laatste tijd helemaal into nagellak ben. En het lijkt me leuk om zo af en toe te laten zien welke nagellak ik op heb. Dit keer een heel mooi licht zilverblauwe kleurtje, een nagellakje voor maar €1,- !
Dit lakje (en nog negen andere) heb ik opgestuurd gekregen van de webshop Silvercosmetics, waar ze heel veel veschillende make-up merken verkopen, en o.a heel wat nagellakjes van het merk Fogan voor maar liefst €1,00 per stuk. Helemaal geen geld dus. Ik heb al een paar lakjes een paar dagen opgehad, ze blijven bij mij langer zitten dan dat nagellakjes van bijvoorbeeld het merk Essence bij mij blijven zitten. Dus dat is heel erg fijn!
Helaas hebben de nagellakjes geen leuke namen, maar gelukkig wel een nummer. Zodat je wel weet welke het is, maar helaas geen naam. Maakt ook veder niet zo heel erg uit, het zou een leuk detail zijn. Dit is nummer 13, een hele aparte kleur die ik nog niet in mijn stash had zitten. Het is een kleur tussen grijs, zilver, ijzigblauw en metallic lichtgroen. Een kleur die dus altijd kan.
Het lakje op mijn nagels. Ik vind het een prachtige kleur, en ik weet zeker dat ik deze nog veel vaker op ga doen! Naar mijn mening is dit echt zo'n kleur die overal bij past, lekker makkelijk want zo hoef je je kleding niet af te stemmen op welke nagellak je op hebt.

Heb jij op dit moment nagellak op, zo ja, welke?

Liefs,

Fijne pasen!

9 opmerkingen:

 1. Dit vind ik altijd heel erg mooi, zo zilver!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is een heel mooi apart kleurtje. Zilverachtig met een hintje groen.

   Verwijderen
 2. Mooi lakje! Welke kleuren heb je nog meer om te reviewen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel wat leuke kleurtjes, heb er al een artikel over geschreven met alle kleuren, te vinden op de site!

   Verwijderen
 3. Wat mooie nagellak kleur is het meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker Heidi, bedankt voor je reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de kleur echt gaaf. Ik zie het mezelf ook gebruiken. En dat voor maar 1 euro.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!