social icons

search

more from the blog

Beauty ♡ Nieuwe Sanex Advanced producten!

Even een extra artikel tussen door, ik heb namelijk een heel leuk pakketje ontvangen met producten van Sanex! Ik ben gekozen als bloginsider, dat betekent dat ik weer wat producten opgestuurd gekregen heb van een bepaald merk, de vorige keer was het Etos, en nu is het het merk Sanex! Een heel fijn merk met diverse verzorgingsproducten, ik mag drie producten testen uit de nieuwe Sanex Advanced lijn, AtopiCare. Meerdere lijnen vallen onder advanced, dus er is zeker iets voor jouw huidtype. 

Dit zijn de producten die ik opgestuurd kreeg. Er zijn in totaal drie verschillende Advanced lijnen, de Sanex ADVANCED AtopiCare lijn, de Hydrate 24H lijn en de DermoRepair lijn en iedere lijn is aangepast aan een bepaald huidtype. Hieronder een kleine samenvatting van wat in de producten uit de AtopiCare lijn zit, en voor welke huidtype het is.

AtopiCare
Met huididentieke Lipiden + Hydratanten: helpt overgevoeligheid van de huid te verminderen en ernstige droogheid te bestrijden, waardoor de huid soepel en gehydrateerd wordt en comfortabel aanvoelt. Mocht je een snel geïrriteerde en droge huid hebben, dan is deze lijn echt iets voor jou!

In de AtopiCare lijn zit niet alleen een douche cream, handcream en bodylotion, maar ook een deodorant roller en spuitdeodorant. 

Prijzen
Sanex Advanced Handcrème AtopiCare 75 ml – Consumentenadviesprijs: €3,99
Sanex Advanced Bodylotion AtopiCare 250 ml – Consumentenadviesprijs: €5,49
Sanex Advanced Douchecrème AtopiCare 500 ml – Consumentenadviesprijs: €4,99

Te koop bij..
De douchecrème, bodylotion en handcrème van de Sanex ADVANCED AtopiCare lijn, de Hydrate 24H lijn en de DermoRepair lijn kun je kopen bij Etos, Kruidvat en Albert Heijn.

Ik laat jullie over een tijdje zeker nog weten wat ik van de producten vind, maar nu ga ik ze eerst eens even grondig testen!

Liefs,

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands