social icons

search

more from the blog

Beauty ☆ Treacle Moon douchegels.

Iets waar ik al heel erg lang benieuwd naar ben, het merk Treacle Moon. Het merk die echt geweldige, superleuke en schattige flacons verkoopt met daarin douchegels, body lotions en body splashes. De verpakkingen alleen al vind ik superleuk, maar de geuren zijn ook geweldig, want de geuren van de douchegels zijn heel uniek, en ruiken heerlijk. Heb al heel vaak geroken in de winkel, maar er nog nooit een meegenomen. Dat is iets wat ik binnenkort wel ga doen. Ze verkopen namelijk hele lekkere frisse lente/zomer geuren, maar ook hele warme winterse geuren. In de zomer gebruik ik met meer liefde mijn producten onder de douche, dan in de winter. Binnenkort dus een feestje in mijn badkamer.


Vanochtend zag ik al in de Etos folder dat aankomende week de body splashes van Treacle Moon in de aanbieding zijn, per stuk nu namelijk voor maar €3,99. Dus mocht jij net zo benieuwd zijn naar dit merk zoals ik, zou ik zeker een kijkje gaan nemen in jouw Etos filiaal! 


De producten van het merk Treacle Moon zijn te koop (in Nederland) bij verschillende Albert-Hein filialen, en sinds een tijdje ook bij Etos. Ik ga binnenkort wat producten van dit merk kopen, ik ben gewoon heel benieuwd naar hoelang de geur blijft zitten op de huid, en hoe fijn deze producten nu echt zijn, want ik heb er al heel veel over gehoord, tijd om er zelf kennis er mee te gaan maken! 

Heb jij zelf al iets van dit merk, zoja wat? En heb je nog een bepaalde geurlijn die je mij aanraad van dit merk? Let me know!

*Auteursrecht van foto: www.thebudgetlife.nl

Liefs, Nienke.


Reacties

  1. Ik heb zelf de kokosgeur in huis staan en die is zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeh, die ga ik dan maar eens ruiken in de winkel want die heb ik nog niet geroken, maar ik krijg altijd snel hoofdpijn van kokosgeuren, dus ben benieuwd of dat ook met deze is!

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands