social icons

search

more from the blog

Home ☆ Leuke werkruimtes.

Natuurlijk heeft iedereen een werkplekje nodig. Zo ik mijn bureau, om aan te make-uppen en huiswerk te maken, dingen op te schrijven en artikelen te maken. Ik was op tumblr en pinterest opzoek naar inspiratie, want ik ga binnenkort mijn kamer een beetje vernieuwen en opnieuw decoreren. Ik kwam hele leuke desks tegen, onwijs leuk om met jullie te delen. Misschien ook inspiratie voor jullie, en anders is het altijd nog leuk om het gewoon te bekijken. Ik heb er een aantal uitgezocht die ik heel mooi en leuk gedecoreerd vond, maar het is natuurlijk een kwestie van smaak of je dit ook mooi vind.

*afbeeldingen zijn afkomstig van tumblr & pinterest.
Welke vind jij het leukst?

Liefs,
Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands