Life ♡ Beslissing, geen MAC meer voor mij.

donderdag 24 maart 2016

SHOCKING! What, wie wil er nou geen mac make-up? Nou ik dus. Wat schrok ik, op katten en andere dieren testen is echt een no go. Ik wist wel dat MAC op dieren testte, maar sinds ik weet op welke dieren ze testen wil ik er niks meer van weten. Mac, hoe kun je? Zo'n mooi merk die dan toch de mist in gaat. Zelf had ik een hele lange wishlist, maar heb toch alles geschrapt. Let altijd op of het dierproefvrij is of niet. Ik heb wel producten van MAC, maar twee producten en die wil ik zeker houden en opmaken. Maar geen nieuwe producten van mij. Pas als er echt iets gaat veranderen, wil ik weer van dit merk.

Picture from: tumblr.

Ik vind dierproeven zoo fout. Wat doe je die dieren allemaal aan. Echt vreselijk. 'Wij' als in de buitenwereld weten er niks van, maar dat moet echt een hel zijn voor die beestjes. Er zijn trouwens genoeg merken die veel goedkoper zijn, en het maken en testen onder betere omstandigheden. Veel beter voor mijn portemonnee is dit zeker, want een mac product kost nog al wat. Niet heel veel geld, maar toch wel wat. Er zijn echt onwijs veel make-up producten die echt heel fijn zijn, budgetproof zijn, veel goedkoper dus en echte pareltjes zijn.

Merken die geen dierproeven doen, het zijn er heel veel. Een volledige lijst van dierproefvrije merken is te vinden op de blog van naoki.nl

Wat vind jij van dierproeven? En hoe kijk jij tegen MAC make-up aan?

Liefs,

4 opmerkingen:

 1. Goede beslissing! Zouden er meer moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jup, mee eens. Maar het is een beslissing die je zelf moet nemen.

   Verwijderen
 2. Goede beslissing! Ik wist hier niet van af want ik heb ook wel dat ik erg graag nog een Mac lippenstift zou willen hebben.. Erg jammer van Mac! Nog even wat anders, wat heb je een gave layout! xo Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heel jammer! En bedankt, ben zelf ook tevreden met m'n layout! :D ♡

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.