social icons

search

more from the blog

Lifestyle ♡ Kenmerken van een blogger.

Er zijn heel veel bloggers op deze wereld, maar dan ook onwijs veel. Maar hoe herken je zo'n iemand eigenlijk, want héy, er moeten toch wel bepaalde dingen zijn waaraan je een blogger herkent? Jazeker, er zijn best wat typische dingen wat (veel) bloggers doen. Vandaag ga ik een aantal kenmerken met jullie bespreken, want sinds dat ik blog, is mijn leven toch wel veranderd. Als je zelf ook een blogger bent, herken je jezelf waarschijnlijk wel in wat dingen, maar dat is alleen maar leuk.


 1. Het eerste wat je doet 's ochtends is kijken of je artikel wel online gekomen is, of alles wel okay is, en of er al eventuele reacties zijn, reageer je op reacties en houd je je social media bij.
 2. Zit soms met ongelooflijke dilemma's want hey, waarover moet je schrijven? En wanneer word het weer goed licht, zodat je mooie foto's kan schieten. Dilemma na dilemma.
 3. Je spendeert veel tijd aan het maken van foto's, artikels schrijven, artikel ideetjes verzinnen en daadwerkelijk alles goed online te krijgen. En dan ook nog eens niet te vergeten, de blog lay-out.
 4. Je brengt veel tijd door achter je laptop/tablet/computer, where the magic happens. Alles komt daar tot leven, en veel tijd voor andere dingen blijft vaak niet over. Je kunt namelijk niet alles tegelijk, en wilt wel een goede content plaatsen. Dat kost tijd, dus zeg je soms andere dingen af. Helemaal niet erg, jij moet namelijk je eigen prioriteiten stellen.
 5. Koopt soms dingen alleen maar om er over te schrijven, en je hebt eigenlijk al zoveel.. of je koopt iets, waarna je meteen nadenkt of het bruikbaar is om over te bloggen.
 6. Je kijkt onwijs uit naar allerlei collecties, heel erg leuk die persberichten, maar het is meestal zo lang wachten!
 7. Je verveelt je werkelijk nooit, want er is altijd wel wat te doen. En als je alles wat op de planning stond dan eindelijk af hebt, is het ook nog mogelijk om vooruit te gaan werken. Het stopt dus nooit. En voordat je het weet zit je soms tot midden in de nacht achter je laptop te tikken.
 8. Je word vrienden met de pakketjes/postbezorger, omdat hij/zij toch al zo vaak langs komt. Uiteindelijk weet de postbezorger gewoon hoe jij heet en word je zo een soort van vrienden.
 9. Je leert mensen en andere blogs kennen. 
 10. Kasten en lades liggen vol met dingen waarover je wilt gaan schrijven, allemaal producten om te testen en te reviewen.
 11. Je gaat samenwerkingen aan met webshops of andere bloggers. Iets wat onwijs tof en leuk is om te doen, en waar ik zelf echt onwijs dankbaar om ben!
 12. Je raakt verslaafd aan social media omdat bloggers daar nou eenmaal goed te vinden zijn. Zelf volg ik maar liefst meer dan 2000 (!) instagram accounts, het is niet bij te houden!
Is dit voor iemand herkenbaar?

Liefs,

Reacties

 1. Alles is zeker erg herkenbaar. Al ben ik wat minder actief op social media. Ik zou wel willen, maar wegens gebrek aan tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht al wel dat dit echt de typische dingen zijn, haha. Social media vraagt inderdaad heel veel tijd.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands