social icons

search

more from the blog

Review ♡ Armbandjes van armbandjesbym.

Vorige week ontving ik een aantal armbandjes van de webshop Armbandjesbym, het was heel leuk verpakt en het kwam heel leuk aan met de post. In dit artikel laat ik zien welke armbandjes heb ontvangen, en wat ik ervan vind + de prijzen. De webshop verkoopt nog veel meer leuks, dus neem zeker een kijkje op de webshop.
Deze armbandjes worden gemaakt door Marieke, die haar eigen webshop heeft, waar ze al haar zelfgemaakte armbanden verkoopt, maar ook horloges, oorbellen, kettingen en wat armbandjes voor mannen. Heel divers dus! Je vind zeker te weten iets leuks.

Marieke over haar hobby/webshop:
'' Ik ben altijd al creatief bezig geweest en sieraden maken is begonnen als hobby. En omdat ik er op een gegeven moment zoveel mee bezig was leek het mij een goed idee om het ook met andere mensen te delen. Ik was eerst begonnen met een facebookpagina maar wilde meer mensen bereiken. Daardoor kwam ik op het idee om ook een website te maken. Dit bleek uiteindelijk goed uit te pakken, want ik krijg tegenwoordig bestellingen vanuit heel Nederland. Dat is natuurlijk hartstikke leuk!

Ik heb vier hele leuke armbandjes ontvangen. Een zilveren armband, een leren armband en twee met kraaltjes. De zilveren armband met het schelpje vind ik het allerleukste, want ik hou heel erg van minimalistische sieraden. De andere drie zijn ook wel leuk, maar helaas zijn die een flink stukje te groot, ligt niet aan de armbanden maar aan mijn polsen. Mijn polsen hebben een omtrek 13,5 centimeter, en dat is echt heel dun. Bijna alle armbanden/horloges zijn veel te groot voor mij, dus daarom draag ik niet zo heel veel verschillende armbanden.
De twee kralenarmbandjes zijn heel leuk, en super cute voor de lente/zomer. Leuke fleurige kleurtjes, maar niet té opvallend. Ze hebben beide hangertjes er aan hangen, de blauwe bevat een tekst erop, namelijk ; 'Someone special'. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen. Het roze kralen armbandje heeft twee verschillende dingen eraan hangen, een hartje en een kwastje (volgensmij heet dat zo, het ziet er in ieder geval heel cute uit). 

De leren armband is heel lang, zo kan je hem namelijk twee keer om je arm doen, en zo heb je een wat bredere armband. Helaas is deze veel te groot, de kralen armbandjes kunnen nog net, al glijden ze er bijna af, deze armband is echt veel te groot voor mijn dunne polsjes. Mijn zus heeft vrij normale tot wat dikkere polsen, en daar passen ze prima bij om. Bij haar kan hij zelfs nog wat kleiner of groter. Dus mocht jij dikkere polsen hebben als mij, hoef jij je er niet druk om te maken.

En mijn favorietje, het zilveren schelpje. Deze is namelijk perfect voor om mijn pols. Hij kan groter, maar om mijn pols zit hij ook goed. Ik vind het armbandje er echt super goed uitzien, helemaal niet goedkoop of lelijk. Dus mocht je de andere niks vinden of te opvallend, dit is een hele leuke basic, rustigere armband. Die perfect past bij alle outfits.

Tips om armbandjes langer mooi te houden:
 1. Breng je armbandjes niet in contact met vocht, want dan kunnen ze verkleuren of eventueel afgeven. Doe ze af met zwemmen, douche, schoonmaken, afwassen etc.. Als de armbandjes toch nat zijn geworden maak ze dan gelijk droog. Bewaar ze ook niet op een vochtige plek zoals in de badkamer.
 2. Door de ph-waarde van je huid (die bij elk persoon anders is) kan het metaal bij iemand eerder verkleuring geven dan bij de ander.
Let op dat je nergens achter blijft hangen en forceer de armbandjes niet (ga er niet aan trekken).
Het schelpen armbandje ga ik zeker vaker dragen, en de kralen armbandjes vind ik ook heel leuk, maar die andere ga ik aan mijn zus geven, ze vond hem heel leuk en hij staat ook heel leuk bij haar + hij past goed! De armbandjes zijn goed stevig, dus ik ben niet bang dat ze snel kapot gaan, want ze voelen helemaal niet goedkoop aan. Tip: ze verkopen hele leuke Ibiza armbandjes, heel erg leuk!

Ik wil Marieke heel erg bedanken voor deze samenwerking, kijk zeker even op haar site!

Prijzen:
- Armbandjes met kralen €4,00 per stuk.
- Zilveren armbandje schelp €3,50
- Leren armband €10,00.

Welke is jouw favoriet?

Liefs, 
Nienke.

Reacties

 1. Armbandjesbym02 maart, 2016

  Leuke review! Jammer de de armbandjes alsnog te groot zijn, had namelijk al kleinere opgestuurd.

  Voor diegene die armbanden willen bestellen. Als je besteld via mijn webshop, kun je je polsmaat doorgeven en dan worden de armbandjes op maat gemaakt!

  Liefs Marieke

  Armbandjesbym

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed nieuws, want zo kan iedereen bij je terecht!

   Verwijderen
 2. Die met kraaltjes vind ik leuk, ze zijn helemaal niet duur ook :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. You're welcome! Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands