social icons

search

more from the blog

Review ♡ Make-up Revolution contourkit.

Contouren is iets wat ik zelf in 2015 heb leren kennen, en heel vaak ben gaan doen. Het was (en is nog steeds) een enorme trend, en veel merken kwamen met hun eigen contourkits op de markt. Ik heb de afgelopen maanden heel veel bronzers en contour powders geprobeerd, en vandaag review ik er eentje, namelijk van mijn favoriete budget merk, Make-up Revolution. Drie poeders in een palette, namelijk een bronzer, een highlighter en een blush, die heel erg lijkt op Sleek Rose Gold en Nars Orgasm. Benieuwd naar dit palette, kijk dan snel veder!

Make-up Revolution is een merk die me elke keer weer blij maakt. Het is mijn favoriete low budget merk, en dat is zeker te zien aan mijn stash. Er zitten namelijk al heel veel schatjes in mijn collectie! Vorige week won ik bij Make-up Musthaves een waardebon van 50 euro, en die heb ik goed besteed om dingen van dit merk te kopen. Het pakketje is nog onderweg, dus reviews volgen nog. Maar in mijn vorige bestelling zat dit contourkitje, en daarom ga ik hem vandaag uitgebreid laten zien.
Dit is de achterkant. Op de site van dit merk zelf zijn er meerdere versies te vinden, en dit is het Make-up Revolution Ultra Sculpt & Contour kit in Ultra Fair C01. Bij Makeup Musthaves verkopen ze er geen een voor donkere huidjes, maar nog wel een setje met alleen maar bronzy tinten, die best wel donker zijn, dus naar mijn mening wel geschikt voor de wat donkerdere huidjes. Wellicht ook goed voor de wat lichtere, maar dan moet je het denk ik wel lichtjes aanbrengen.
Swatches. De bronzer vind ik heel mooi, perfect om aan te brengen. Goede poeder om mee te contouren en is het beste te gebruiken als bronzer, omdat hij als contourpoedertje wel iets te veel van oranje in zich heeft zitten, maar heel subtiel. Want ik vind hem prima om mee te contouren, maar op andere huidjes kan deze kleur wel anders uitvallen. Highlighter is purrfect, echt onwijs mooi! Heel mooi om op het wenkbrauwbot te doen, maar ook in de binnenste ooghoeken en op de jukbeenderen. Niet te opvallend, maar zeker wel aanwezig. Tot nu toe vind ik dit een van de mooiste highlighters. En de blush is heel mooi, lijkt heel erg op Nars Orgasm en Sleek Rose Gold. Bevat heel veel glans, glans die ik nooit eerder zag. Een super mooie roze blush met goude glans. Holy Glitter, wat een glans geven de blush en highlighter!
Ik vind het een heel mooi product, geweldig om mee te nemen als je ergens naar toe gaat en een handig, compact en fijn palette mee wilt nemen, deze is daar perfect voor! Heel erg goedkoop, en heel erg te vergelijken met het Sleek Face Form palette.

Dit palette is te koop bij o.a Make-up Musthaves en kost €4,49.

Liefs,

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands