social icons

search

more from the blog

Shoplog ♡ Action maart 2016.

Afgelopen weekend, zaterdag stonden er wat leuke dingen op de planning en ging o.a naar de Action, ik was er al een tijdje niet geweest. Dus vond het wel weer tijd worden om langs te gaan, ben dol op de Action, ze hebben hele leuke decoratie dingen, en ik ga ook altijd even langs de beauty afdeling. In het dorp waar ik woon hebben ze geen Action, maar in twee dorpen naast mij wel, daar ga ik altijd heen. En heel erg leuk, er komt een Action heel dichtbij mijn huis, het is nog wel even wachten, maar ik kijk er naar uit. Vandaag laat ik jullie zien wat ik gekocht heb, het is niet veel maar ben er wel heel blij mee!

Ik heb helemaal niet zoveel dingen gekocht, maar ik kocht dingen die ik echt nodig had, of dingen waar ik al heel lang naar opzoek was. Voor het eerst dat ik heel selectief door de action gegaan ben, normaal neem ik allerlei onzin mee, bergen beauty producten en andere stuff die ik helemaal niet zoveel gebruik. Ik heb besloten niet zomaar heel veel make-up meer te kopen, en zeker geen dingen die me niet genoeg aanspreken. Ik heb zoveel, en het is heel erg, maar vaak koop je iets om te reviewen en gebruik je het later gewoon helemaal niet. 

Ik kocht een onwijs mooi en groot dienblad. Die echt voor meerdere dingen te gebruiken is. Ik zocht al een tijdje een groot wit dienblad die mooi zou staan op mijn bed. Mijn bed is namelijk best wel groot, en het leek me wel leuk om mijn bed te decoreren met een dienblad met bloemen en een boek erop. Het klinkt heel raar, maar het staat echt supertof! Om op het dienblad te zetten kocht ik ook nepbloemen, een cactus in een potje (kijk nou hoe cute het is!) en een lavendel plantje. Het is onwijs nep, je moet er van houden, maar ik vind het wel leuk!
Ook kocht ik pennen, die aan de ene kant een pen zijn en aan de andere kant een inktwisser. Ik zit in een soort van raar moment waarin ik obsessief allemaal pennen test, want ik heb echt een vreselijke pennen issue. Veel linkshandige hebben dat het inkt van de pen op de zijkant van hun vingers komt, omdat ze over het net geschreven inkt gaan, en het dan zeg maar doordrukt op hun hand omdat het nog niet droog is. Ik ben rechtshandig, en ik heb het ook! Met bijna alle pennen. Ik zoek pennen die dat niet hebben, een ongelooflijke rot klus. Alles stempelt als het ware op je blaadje als het eenmaal op je hand zit, dus daarom blijf ik maar zoeken. Manman, wat een verhaal. Maar daarom kocht ik dus deze pennen.

Een aantal beautyproductjes, een deo omdat ik een soort van allergisch ben voor mijn Dove deodoranten die ik nu gebruik, dus ik nam even een nieuwe mee. En ik kocht iets van het merk Essence, ik vond het leuk om dit merk in de action tegen te komen. Omdat ik altijd al opzoek was naar de Essence reinigingslijn, maar ik vond hem nooit. Toevallig was ik ook aan het kijken of ik een product kont vinden tegen mijn glimmerige huidje. Want sinds kort heb ik last van een ietsje vetterige huid. En ik haat dat, dus ik ga deze matterende gel proberen.

Liefs,

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands