social icons

search

more from the blog

Update ☆ Blog, school, ziekenhuis onderzoeken & hartkastje.

Vandaag heb ik weer een nieuwe update voor jullie, want er zijn een hoop dingen waarvan ik jullie op de hoogte moet/wil stellen. Er zijn namelijk de afgelopen dagen wat dingen gebeurd, en ook wil ik jullie in deze blogpost vertellen hoe en waarom, omdat er vanaf volgende week vaste blogdagen gaan zijn. Afgelopen woensdag was ik de hele middag in het ziekenhuis, en vandaag vertel ik jullie hoe dat ging. En hoe donderdag mijn dag was met een hartkastje om, hoe was het om met plakkers en draden om gewoon de dagelijkse dingen te doen?  Ik vertel het jullie allemaal.

Blog
Voor mijn blog ga ik dus vaste blogdagen nemen, op die dagen komen dus artikelen online. Het is veel fijner om op vaste dagen te uploaden, zo heb ik het voor mijzelf duidelijk van wanneer er iets moet komen, en hebben jullie de zekerheid van wanneer er echt iets komt. De dagen waarop er artikelen online gaan komen, zijn Maandag en Vrijdag. Dat leken mij wel leuke dagen, zo aan het begin van de werkweek en een aan het einde, zo vlak voor het weekend.

Een ding, er komen echt onwijs leuke dingen aan! De afgelopen weken kwamen er echt onwijs leuke pakketjes aan, en er komen allerlei producten binnenkort online. Heel veel make-up, nagellak en sieraden. Coming soon!

School
Ik ga niet veel vertellen over school, want het is gewoon heel saai. Maar ik wil wel even vertellen dat er een soort van bom losgebarsten is, allemaal proefwerken en bergen huiswerk. Aankomende week staan er al vijf proefwerken, en wat huiswerk, En dan zijn er ook nog verslagen om te maken, examen opdrachten.. Je begrijpt al, veel tijd gaat allemaal naar schooldingen. Daarom heb ik besloten dat ik gewoon twee keer in de week een artikel online zet, want dat vind ik zelf niet te weinig, maar ook niet te veel. Misschien als ik over een tijdje meer tijd heb kan ik weer terug gaan naar meer artikelen per week, maar ik vind het nu wel prima.

Ziekenhuis onderzoeken
Woensdag was een vreselijke dag. Ben de hele dag niet naar school gegaan, maar zat in het ziekenhuis. Diverse onderzoeken gedaan voor mijn hart. In totaal 4,5 uur doorgebracht in het ziekenhuis. Ze hebben allemaal onderzoeken bij me gedaan, met plakkers en een echo, een fietstest (waar ik helemaal kapot aan ging) en daarna kreeg ik een 24 uurs kastje mee naar huis. Om te kijken hoe mijn hart omging met dagelijkse bezigheden. 

Omdat je waarschijnlijk niet weet wat dat is, leg ik het even in het kort uit. Een hartkastje is een soort van apparaatje in een tasje, die je om je bovenlichaam doet. Daarin zit een heel lang en dik snoer, die verbonden is met een ander snoer, die uitloopt in 7 kleine snoertjes. En die zitten met plakkers vast aan je bovenlichaam. Op verschillende plekken. Het is heel apart, want die snoertjes kunnen jou hartslag en dat soort dingen precies volgen en slaan dat ergens in op. Zo kunnen de artsen zien hoe jouw hartritme is en of er iets verkeerds is met jouw hart. 

Je begrijpt natuurlijk wel dat het geen pretje is om met allemaal plakkers en draden te lopen. De nacht was verschrikkelijk kut, want al die zeven snoeren hingen overal. Dan heb je ook nog een snoer om je nek, en een tasje om je nek hangen met daarin het kastje. Ben blij dat het er nu allemaal weer vanaf is. Gisteren middag mocht ik alles eraf halen, en nu heb ik nog hele rode plekken en lijmresten van de tape. Op school hadden veel mensen vragen, want het zag er wel heel raar uit. Bij mijn hals zag je de plakkers en draden zitten, en met dat snoer en het tasje bij mijn ribben, zag ik er wel heel anders uit dan normaal. Heel veel aardige reacties gehad, leraren en leerlingen die mij succes wenste, wat heel lief was. Ben blij dat iedereen zo lief was, want het voelde best wel kut, alsof je ineens een ziekenhuispatiënt bent, zonder dat je weet wat je hebt. 

Ondanks alle onderzoeken kan ik nog niks zeggen of er wat is, en wat er dan is. Ik hoor dat pas later. Want morgen ga ik mijn kastje terugbrengen naar het ziekenhuis, en dan vertellen ze pas over twee weken de uitslagen. Ik denk zelf niet dat het ernstig is, want ik denk gewoon dat al die hartkloppingen van mijn schildklieraandoening komen, maar de dokter vond het toch slim om het hart beter te onderzoeken.

Liefs, Nienke.

Reacties

  1. Fijn zeker dat iedereen zo lief en belangstelling toont, maar ik snap ook wel dat dit geen pretje is. Ik denk dat het idd geen kwaad kan om toch een onderzoek uit te voeren. Ik hoor wel je uitslag.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jazeker, heel erg lief! Zodra ik iets weet, schrijf ik er zeker een artikeltje over. Liefs,

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands