social icons

search

more from the blog

Winactie ☆ Win €500 shoptegoed bij Sans online!

Sans online, en webshop met oneindig veel leuke kledingstukken. Diverse merken, diverse kledingstukken, de hemel voor echte Fashionista's! Ik las wat heel erg leuks, Sans Online houd namelijk een winactie voor bloggers, ze kunnen namelijk €500 shoptegoed winnen! In dit artikel laat ik zien wat ik mooie items vind, wat ik zou willen kopen als ik zou winnen en wat je allemaal moet doen om mee te kunnen doen. Vijfhonderd euro is onwijs veel geld, en daarmee kun je echt super leuke dingen kopen! Medebloggers, lees snel veder!


In de collage hierboven heb ik heel veel kledingstukken verwerkt die ik graag wil kopen als ik win. Broeken en vesten heb je nooit genoeg, deze vind ik heel erg mooi en er goed uitzien! Ze verkopen nog heel veel meer leuks, maar dit is een kleine greep uit wat ik leuk vind. Stel dat ik win, kan ik nog veel meer uitzoeken voor €500!. Want ja.. kleding heb je nooit genoeg, toch?

Helaas is dit alleen voor bloggers, dus mocht je geen blog hebben kun je helaas niet meedoen. Maar mocht je wel een blog hebben, zou ik mega snel deze kans pakken! Je kunt namelijk nog maar een paar dagen meedoen! Wees creatief en snel, want voor je het weet kun je niet meer meedoen. Het is de bedoeling dat je andere bloggers uitdaagt om ook mee te doen, zo word het een ware competitie, want hey, er kan er maar een de winnaar worden!

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP €500 SHOPTEGOED
1. Schrijf een leuke blog over Sans-online.nl en link daarin Sans-online een keer op deze manier: Sans-online 1 link is voldoende.
2. Verwerk minstens 1 collage in je artikel.
3. In het artikel moet iets staan over deze actie ( www.sans-online.nl/bloggers ). Vermeld dat iedere blogger mee kan doen en daag ze als het ware uit. Wij houden van een uitdaging en we hopen jij ook.
4. Verspreid je artikel via je social media kanalen.
5. Stuur de link van je artikel naar bloggersbattle@sans-online.nl, zodat wij weten wat je gemaakt hebt.
6. Gebruik je creativiteit en zorg dat je opvalt!

* Als je de bovenstaande punten correct uitvoert maak je kans op het shoptegoed t.w.v. 500 euro!
** Voor vragen mail naar bloggersbattle@sans-online.nl
Ben jij een blogger en wil jij ook kans maken op €500,- shoptegoed? Doe dan mee aan de battle! Schrijf een leuk artikel over Sans-online, link naar de homepage van Sans-online en wees zo creatief mogelijk! Maar doe het wel op tijd. Deelnemen kan namelijk tot 9 maart. De winnaar wordt 15 maart bekend gemaakt. Dat is dus al heel snel!
Doe jij al mee?

Liefs,

Reacties

 1. Jammer dat ik geen blog heb.. ):

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas, wel jammer dat mensen die geen blog hebben uitgesloten zijn voor de winactie, maar gelukkig houden ze nog veel meer acties!

   Verwijderen
 2. Leuke quote en goed gedaan! Misschien doe ik ook mee. Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :D Ik wilde echt groots uitpakken en zo orgineel mogelijk zijn, maar helaas is er niet veel tijd.. :/

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands