Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty ♡ Lente wishlist 2016.

Ik heb weer een wishlist gemaakt, om met jullie te delen. Speciaal voor de lente dit keer, omdat het voorjaar is en ik een aantal dingen graag wil kopen. Een aantal parfums, maar vooral make-up producten. Heb heel selectief gekeken wat ik heel graag wil hebben, ik heb het niet echt nodig, maar hey, treat yourself! Het zijn allemaal budget producten, en misschien zie je er wel wat tussen wat je ook graag wilt hebben.


Alle producten op een rijtje:
♡ The Master Perfumer Rose N°8 Eau De Toilette
♡ The Master Perfumer Absolute Iris N°39 Eau de Toilette
♡ Catrice Liquid Camouflage - High Coverage Concealer 005
♡ Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara
♡ Catrice All Matt Plus - Shine Control Make Up 010
♡ Make-up revolution Fortune Favours The Brave palette
♡ Catrice Nude Illusion Loose Powder
♡ Etos contourpowder Light/medium.
♡ LA Splash Lip Couture Cryptic Liquid Lipstick

Dit is alles waarvan ik weet dat ik het toe wil voegen aan mijn stash. De make-up producten spreken wel voor zich, en de parfums wil ik graag proberen omdat iedereen heel erg enthousiast over is, het zijn dupes van bekende en dure parfums, en schijnen echt heel fijn te zijn voor een heel klein prijsje. Ben benieuwd naar alle producten, en mocht ik de producten aangeschaft hebben, ga ik er zeker een review over schrijven, mochten jullie daar benieuwd naar zijn!

Wat staat er bij jou op je wishlist?

Liefs,


6 opmerkingen

 1. Make-up revolution Fortune Favours The Brave palette dat zal ik ook wel willen hebben. Mooie wishlist heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, hoe het er alleen al uit ziet. Ben mega benieuwd naar de pigmentatie! :D

   Verwijderen
 2. Ik heb op dit moment nog niet echt een lijstje, ik denk dat ik binnenkort eens goed ga kijken. Leuke dingen op je wishlist heb je! Trouwens, wat ziet je nieuwe layout er leuk uit. Liefs!

  nienkeblogt.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke wishlist! Die Revolution Palette ziet er prachtig uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!