social icons

search

more from the blog

Beauty ♡ Leuke lente nagellakjes.

Ik draag werkelijk elke dag een kleurtje op mijn nagels. Het is lente, en daarom is er wel steeds meer kleur te bekennen, dat merk je in heel veel beautyproducten en zeker in nagellak! Vandaag laat ik vijf hele leuke kleurtjes zien voor in de lente. Kleurtjes die je outfit helemaal af kunnen maken, en die bij mij op dit moment ook favoriet zijn, en veel gedragen worden. Alle lakjes zijn van Fogan. Kijk snel veder.
Ik ben even mijn nagellak stash ingedoken voor dit artikel en heb daar een aantal hele leuke vrolijke kleurtjes gevonden, die ik erg geschikt vind voor de lente! Het zijn vooral een aantal lieve roze kleurtjes en ook wat andere pastel tintjes.
Zo, gelukkig laat het zonnetje zich al wel eens zien! Het is op sommige dagen heerlijk lente weer, en krijg je echt de lente kriebels. Helaas zitten er nog wat deprimerende dagen tussen, maar die kunnen we gelukkig overleven!

Vandaag heb ik 5 leuke frisse nagellakken van fogan op een rijtje gezet, die wat mij betreft prima geschikt zijn voor de komende lente maanden! Ik gebruik de kleuren op dit moment met heel veel plezier, ze zijn lekker kleurrijk, opvallend, want het zijn wel kleurtjes die je goed ziet, maar ze zijn toch ook weer heel lieflijk. Normaal draag ik altijd heel graag donkere/nude kleurtjes, zoals bruin en grijs. Maar de laatste tijd heb ik weer helemaal zin in die frisse lente kleurtjes.

Ik vind deze kleurtjes echt heel erg leuk en vooral als je ze zo allemaal bij naast elkaar ziet! Een heel vrolijk geheel. Ik denk dat ik deze nagellakjes zeker de aankomende tijd nog veel zal dragen en dat de donkere kleurtjes weer een beetje naar de achtergrond verdwijnen. Kleur is altijd fijn, helemaal als je het afstemt op de zomerse kledingstukken die je die dag draagt.

En dit zijn alle kleurnummers. Alle nagellakjes zijn van Fogan, dus mocht je een leuke zien die je ook wilt hebben, je kunt ze zo makkelijk terugvinden aan de hand van het kleurnummertje onderop het potje nagellak. Ik heb deze kleuren zelf van de webshop Silvercosmetics, maar ik denk dat Fogan nagellakken ook nog wel op andere webshops te vinden zijn. 

Wat is jouw favoriete lente nagellakje?

Liefs,

Reacties

 1. Ik draag graag mijn Essie flowerista! Maar deze van Fogan vind ik ook wel leuk, heb daar ook ooit een lakje van gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vind ze heel fijn, en blijven lang zitten!

   Verwijderen
 2. Prachtige kleurtjes! Ik heb nog nooit nagellak van Fogan gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens proberen! Ze kosten maar èèn euro!

   Verwijderen
 3. Wat een mooie zachte lentekleurtjes! Ik kende het merk nog niet, maar leuk om daar nu kennis mee te maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt ook doordat het niet overal te vinden is, maar mocht het merk tegenkomen neem zeker iets mee!

   Verwijderen
 4. Super leuke kleurtjes! Ik kies zelf toch altijd voor de donkere kleuren, ondanks het seizoen. Maar deze kleuren zijn erg schattig. Liefs!

  nienkeblogt.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik kies in de zomer ook vaak nog voor donkere tinten. Daardoor lijk je ietsjes bruiner. ;)

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands