social icons

search

more from the blog

Beauty ♡ Wimpers verven met 28 Day mascara by Godefrow.

Vorige week deed ik iets wat ik nog nooit van me leven gedaan heb, namelijk mijn wimpers verven. Iets wat ik al lang wilde doen, gewoon om te kijken wat het met mijn ogen zou doen. Extensions laten zetten is de volgende stap, lijkt mee heel erg makkelijk en super mooi! Maar goed, zover zijn we nu nog niet. Benieuwd hoe het mij bevallen is? Lees dan vooral veder.
Ik mocht wat dingen uitzoeken op de webshop Freshwatervalley, en ik koos o.a voor dit product, om mijn eigen wimpers zelf thuis te gaan verven. 
Voorbereiding
Voordat je ze daadwerkelijk gaat verven, moet je eerst zorgen dat je wimpers schoon zijn, en je oogleden en het gedeelte onder je ogen moeten vettig zijn. Dat kan je doen met bijvoorbeeld vaseline. Zo blijven de patches onder je ogen zitten, en trekt het verf niet in je ooglid, mocht het mis gaan. Je moet, voordat je de verf op je wimpers gaat doen, er eerst een laagje gel op doen, dat is stap 1. 

Verven
Het verven zelf gaat heel gemakkelijk, het is vergelijkbaar met het aanbrengen van je mascara. Mocht je het bij een ander willen doen, kan dat ook. Zelf heb ik ook de wimpers van mijn zus geverfd, het is heel makkelijk om het bij jezelf, en anderen te doen. Nadat je de wimperverf aangebracht hebt, is het tijd om te wachten.

Na 10 minuten kan je de restjes verf er af halen, maar ik raad je aan om het wat langer te laten zitten. Ik zelf heb het een halfuurtje in laten trekken, het schijnt zo te zijn dat als je het langer in laat trekken, de kleur donkerder word dan dat je het maar tien minuten zou doen. Laat het niet al te lang zitten, maar haal de restjes gewoon weg na een half uurtje (of eerder).
Resultaat 
Ik merkte meteen een minimaal verschil, mijn wimpers vielen iets meer op. Niet heel erg, waarschijnlijk omdat ik al best wel donkere wimpers van mijzelf heb. Mocht je echt hele lichte wimpers hebben, raad ik je zeker aan om ze te verven, het zou een heel mooi resultaat zijn. Mocht je donkere wimpers hebben, kan je het wel doen. Maar heeft het niet een heel groot effect. Nadat je wimpers geverfd zijn, is het niet zo dat je die mascara wel weg kan gooien, het is niet zoals extensions. 

Wat mij opvalt, is dat mijn mascara veel mooier staat nadat ik mijn wimpers verfde. Het lijkt alsof mijn wimpers langer en voller zijn. Ik heb helaas geen before en after foto's, aangezien ik zo enthousiast was en het 's avonds deed.
Mijn mening
Je wimpers laten verven is minstens 10 euro per keer en moet elke maand opnieuw, dus je bespaart heel wat geld met Godefroy 28 Day Mascara! Mocht je het eens willen proberen, raad ik je zeker aan om het gewoon te doen. Het is niet een 'blow away' effect, maar het resultaat mag er zeker wezen! Doet wat het beloofd, dus ik vind het gewoon een goed product. De wimperverf is te koop in twee kleuren, bruin en zwart. Het zou 28 dagen moeten blijven zitten, en een doosje is goed voor wel 25 behandelingen. Dus je kan er heel erg lang mee doen.

Het product is hier te koop bij FreshWaterValley, voor €49.95 €39.95,

Liefs,
Nienke.

Reacties

 1. Dit wil ik ook eens doen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens proberen! Ze verkopen ook wimperverf bij drogisterijen.

   Verwijderen
 2. Fijn dat je tevreden bent en dat ook hiermee geld bespaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. handig voor op vakantie! maar gezien de prijs kun je dit product beter altijd gebruiken ja!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kost wat meer dan bij de drogist, maar hiermee doe je wel heel wat maanden! Perfect voor op vakantie. :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands