social icons

search

more from the blog

Blog ♡ Content, artikelen, mijn passie & originaliteit?

Een heel ander artikel dan normaal, maar goed. Ik vind het belangrijk om hier toch eens een heel artikel aan te wijden. Because hey, het is belangrijk om dingen met jullie te delen zodat jullie weten wat er op deze blog allemaal gaande is. Ik ben de laatste tijd aan het brainstormen over hoe ik mijn blog leuker en specialer kan maken. En toen ben ik eigenlijk tot de ontdekking gekomen dat ik niet tevreden ben over hoe het momenteel is op mijn blog. In dit artikel leg ik alles uit, en vertel ik wat ik veranderen wil.


Picture: Teske.nl

Ik ben gelukkig wel tevreden over mijn lay-out, gelukkig! Anders moest ik weer alles omgooien. Ik vind het toch nog best lastig om een leuke, goede, interessante en pakkende content te plaatsen. Ben niet heel tevreden over wat ik plaats. Vooral omdat ik wil bloggen over alles wat ik leuk vind, en dat zijn een hoop dingen. Maar ja, dingen selecteren is toch best moeilijk. Want wat is leuk genoeg? Wat is niet leuk voor andere om te lezen? Wat is niet te persoonlijk, maar ook niet te onpersoonlijk? Een middenweg vinden is vaak lastig.

Natuurlijk ben ik wel blij en trots over wat ik maak. Kan dankzij mijn blog heel veel dingen doen, heb heel wat dingen geleerd en ook behaald. Leuk om zo bezig te zijn met mijn groei. Toen ik begon met bloggen was alles een grote zooi. Geen leuke artikelen waren saai, kort (of veeelste lang), te kinderachtig en mijn lay-out was vreselijk. Het is op dit moment zo dat ik perfectionistisch word op wat ik doe en maak, niet normaal. Terwijl ik hele leuke reacties krijg op mijn blog, denk ik dat ik er meer uit kan halen.

Naar mijn mening kan ik best wat meer artikelen schrijven over mijzelf, persoonlijke dingen en dingen die ik kwijt 'moet'/wil aan jullie. Ik denk namelijk wel dat als ik meer van mezelf laat zien, het al een hele andere blog is. Tuurlijk is het leuk als je beauty reviews plaatst, dingen deelt en doet wat meerdere blogs doen. Maar het is niet bijzonder. Uniek kan ik nooit zijn, want er zijn duizende bloggers. En toch wil ik meer doen met mijn blog, niet zo onpersoonlijk. 

Als je dit artikel al überhaupt aangeklikt hebt, en dit nog steeds leest, zou je dan hieronder in een reactie willen zetten wat jij vind, feedback is altijd welkom! En als je dan toch bezig bent, wat wil je zien op mijn blog? Ik kan van alles online zetten, maar het lijkt me leuker om iets te plaatsen wat jullie daadwerkelijk ook leuk vinden om te lezen.

Geen hele grote veranderingen dus, even een kleine melding tussendoor. Ik vind het super leuk om te bloggen, ga ook zeker door op deze manier. Maar wil toch er een kleine verandering in gooien, rondom mijn artikelen en content. Ik wil op deze manier toch wat origineler zijn.

Wat vind jij op dit moment van mijn blog, en wat kan er wel veranderen volgens jou om het beter te maken?

Liefs,

Reacties

  1. Uniek content blog, dat wil iedere blogger denk ik. Ik dus ook. Wel denk ik dat door jezelf te zijn op je blog, al post je over make-up of persoonlijk verhaal, dan ben je ook al uniek. Iedere mens is uniek in mijn ogen. Verwachting van anderen is lastig om te voldoen. Als wij moeten wachten tot ze onze blog leuk gaat vinden. Zorg dat je eigen blog eerst leuk vindt en je ei in kwijt kan. Dan is het al leuk denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie! Ben het zeker met je eens, je moet achter je eigen blog staan. En ieder mens is uniek, maar dat hoeft niet perse goed te zijn. Vond het wel goed om daar eens een artikel over te maken. :)

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands