social icons

search

more from the blog

Fashion ♡ 3x Lente looks.

Yeas, het is lente! En dat betekend een heleboel leuks, bijvoorbeeld dat we weer leuke, zomerse kleding kunnen gaan kopen en dragen! Als de tempratuur wat omhoog gaat kunnen de winterjassen weer weg, de dikke schoenen uit en de benen worden geshowd! Om wat inspiratie op te doen voor lente outfits, laat ik je er vandaag drie zien!


Het zijn hele toffe, opvallende items. Waarmee je zeker opvalt. Niet alles zou ik zelf ook kopen en/of dragen, maar ik vind het er wel allemaal mooi uit zien, het past allemaal zo leuk bij elkaar en een outfit is toch echt een outfit, omdat alles zo goed bij elkaar past. Dit zijn zeker outfits die je ook kunt dragen in de zomer, waarschijnlijk zijn deze outfits nog iets te koud voor nu, maar dat kun je altijd heel simpel oplossen door er bijvoorbeeld een legging of panty onder te doen. Maar don't worry, het weer gaat echt beter worden!

Ik vind alle outfits heel erg leuk, eigenlijk heb ik niet echt een favoriet van de drie. Maar uit elke outfit zijn er zeker een paar kledingstukken die ik heel mooi vind, en zelf ook wel zou kopen.


 • Van outfit 1 vind ik het rokje en de top heel erg leuk, en die schoenen zijn echt awesome. Als je er op zou kunnen lopen, koop iets wat er op lijkt, want ze zijn echt prachtig! 


 • Van outfit 2 zijn het broekje en de schoenen twee items die mij het meeste aanspreken. Die vind ik er het leukste uit zien, en zijn ook lekker lente/zomer-achtig. Kun je lekker met van alles combineren, het zijn twee kledingstukken waar je nooit op uitgekeken raakt.


 • En van outfit 3 vind ik bijna alles heel leuk. Net zoals bij outfit 1 vind ik de schoenen geweldig, ze passen heel erg leuk bij de rest van de outfit, en ik vind ze heel mooi. Helaas zou dit niet een schoen voor mij zijn, want zoveel loopskills heb ik niet, maar ze zijn heel tof! En het rokje vind ik ook mega cute. Een item die ik zelf ook wel zou kopen. Hoe apart de top ook is, ik vind hem best mooi bij deze outfit! De tas van deze outfit vind ik ook heel mooi.

Welke van de drie vind jij het mooist?

Liefs,

Reacties

 1. Kleding dat vind ik ook mooi aan lente en zomer. Met al die kleuren en nieuwe aankopen. Voor mijzelf ga ik voor outfit eens wat rustiger, maar jij kan alles hebben met al die kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik hou ook wel van basics en rustige outfits. Maar in de lente/zomer mag het van mij allemaal wat drukker!

   Verwijderen
 2. Wat een super leuke combi's. Ik kan niet wachten op echt lente/zomer weer!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands