social icons

search

more from the blog

Fashion ♡ Drie leuke zomerse jurkjes.

Het is echt weer voor jurkjes, dus daarom leek het me leuk om dit artikel te maken. Vandaag laat ik drie hele leuke jurkjes zien, die bovenaan staan op mijn wishlist. Ben de laatste tijd echt gek op jurkjes, en het is daarom ook leuk om dit met jullie te delen ter inspiratie.


Vera Moda - €39,95
Ik vind deze jurk zoo leuk! Ik zag hem, en was meteen verkocht. Dit is echt een Nienke-item. Ik zie me er al helemaal in lopen, op het strand. Lekker een zonnetje erbij, en gewoon heerlijk genieten van het weer. Je trekt gewoon een jurkje aan en klaar, geen gedoe met dingen combineren enz. Heel handig om gewoon aan te trekken, zonder na te denken.

Raved Musthaves - € 24,95
Ook deze stal mijn hartje. Ik ontdekte deze webshop via instagram en sindsdien ben ik helemaal verliefd. De jurkjes die ze verkopen zijn zo tof, en alles is helemaal mijn style. Lijkt me echt te gek om als blogger met een webshop als deze samen te mogen werken. Wie weet, als ze eens een blogger zoeken die hun promoten wilt, sta ik voor aan! Deze jurk is heel sexy en chique, maar toch ook weer heel erg comfy. Kan naar elke gelegenheid, of dat dat nou iets iets zoals uiteten of een dagje naar het strand. Purrrfect!


Raved Musthaves - €29,95
Wie mij kent weet dat ik groot fan ben van streepjes, én van pasteltintjes. Dit jurkje is er niet in een kleur, maar in twee hele schattige/leuke kleuren. Deze jurkjes slaan dan ook bij mij twee vliegen in een klap. Ook deze leukers komen van de webshop Raved Musthaves. Ze zijn op dit moment uitverkocht, wat ik wel kan begrijpen. Hele leuke jurkjes voor in de aankomende lente en zomer!

Dit artikel is niet in samenwerking gemaakt, ik ben zelf gewoon heel enthousiast over deze jurkjes. En ik vond het heel erg leuk om dit artikel te maken! Mijn vraag aan jou is of jij zelf ook wel eens jurkjes draagt, en welke uit deze post vind jij het leukste? Let me know.

Liefs,

Reacties

 1. Mooie quote. Leuk dat je wordt geinspireerd door die jurken. Ik vind het model van nummer twee leuk. Wel de kleur van nummer drie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind de jurkjes echt heel cute & perfect voor de zomer!

   Verwijderen
 2. Super leuke jurkjes! Zelf wil ik ook nog een leuk zomerjurkje.. Liefs!

  nienkeblogt.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, super handig! Als je op vakantie gaat neem je gewoon wat jurkjes mee, heel handig.

   Verwijderen
 3. Ik vind vooral de laatste jurk leuk, mooie kleurtjes ook. Liefs gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze echt mooi, zeker van model en kleur vind ik ze kei mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze eigenlijk allemaal wel iets hebben :-) x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands