social icons

search

more from the blog

Life ♡ Vijf random dingen waar ik van houd.

Een artikel die niet op de planning stond, maar het lijkt me toch wel leuk om voor vandaag een artikel online te zetten, dus ik improviseer volledig. Ik deel vandaag vijf random dingen waar ik van houd, en wat ik leuk vind. Spreekt eigenlijk voor zich, en heeft niet zo heel veel uitleg nodig, toch vertel ik bij elk ding in het kort waarom ik dat vind. 


Mijn nieuwe lay-out.
Heb gisteravond weer wat zitten prutselen, en ik vind dat wat er uit gekomen is, echt super leuk en mooi! Ben er heel blij mee, en stiekem ook wel een beetje trots op! 

Vakantie.
Nog even een weekje naar school, hard knallen met alle proefwerken en examenopdrachten en dan kan ik genieten van mijn welverdiende (al zeg ik het zelf) vakantie! Yeaah. 

De zon.
Zit op het moment dat ik dit artikel schrijf, zit ik buiten in het zonnetje. Het is nog niet mega warm, maar het zonnetje mag er van mij echt wel wezen. Gelukkig laat hij zich steeds vaker zien, want ik verlang echt naar de zomer!

Fashion.
Normaal was ik helemaal into make-uppen, make-up kopen, mijn stash mooi opbergen enz. Ik ben nog steeds heel erg blij met al mijn make-upjes en producten die ik heb, ik heb namelijk een stash opgebouwd waar je u tegen zegt. Maar ben steeds meer gaan houden van kleding. Het combineren, kopen, enz. Van alleen al kijken naar webshops met leuke items kan ik zo blij worden. Krijg een serieuze verzameldwang naar leuke zomerse kledingstukken. Mijn kledingkast word steeds leuker en goed gevulder.

Bloggen.
Ja duuh, zou je wel denken. Maar nee, er is een verschil tussen gewoon bloggen omdat je het leuk vind, en bloggen omdat je er daadwerkelijk van houd. Het is echt mijn hobby, doe het met heel veel liefde. En de laatste tijd heb ik de blog flow helemaal te pakken. Heb al flink vooruit geblogt, en er komen een aantal hele leuke dingen aan!

Ik houd natuurlijk van nog veeel meer leuke dingen. Zoals; cactussen, mijn moestuintjes die gaan groeien, mijn lieve hondje Gucci en eten. Gelukkig is mijn liefde voor eten weer back, ben deze week namelijk 4 dagen ziek geweest, en kotste alles er uit. Heel naar, gelukkig kan ik weer eten!

Waar hou jij van?

Liefs,

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands