social icons

search

more from the blog

Lifestyle ♡ Macaron telefoonhoesje.

Een paar weken geleden kocht ik een nieuwe telefoon, en daar hoort ook een nieuw hoesje bij! Ik mocht een hoesje uitkiezen bij de webshop Telefoonhoesjestore, en vandaag laat ik zien voor welk hoesje ik ging. De webshop verkoopt heel veel hoesjes, voor allemaal verschillende telefoons! Er is genoeg keuze. 

Je vindt het hoesje hier.

Het hoesje is gemaakt van tpu, een materiaal die ik zelf nog niet kende. Ik heb het even opgezocht op internet, en daar vond ik deze informatie:

" TPU staat voor thermoplastic polyurethane. Het is een ‘hybride’ materiaal, een mix tussen hard plastic en zachte siliconen. TPU is een stevig en glad rubber dat geen stof aantrekt. Hoesjes van TPU zijn eenvoudig in en uit een broekzak te halen. TPU hoesjes zijn extreem duurzaam, je hebt er dus lang plezier van ''.

Het hoesje voelt inderdaad anders aan dan dat siliconenhoesjes dat doen, maar dat vind ik persoonlijk helemaal niet erg. Het voelt niet raar of vies. En het ziet er heel gewoon uit. Pluspuntje dat het van duurzaam materiaal is, dat is altijd fijn meegenomen! Er staan allemaal verschillende macarons op, super leuk! Een heel schattig detail.
Het sluit goed aan om de mobiel heen, past perfect en alle knopjes zijn nog prima te gebruiken. Het hoesje is niet mega dik, maar wel stevig. Heb niet het gevoel alsof er een hoesje om heen zit. Ik heb zelf wel het gevoel dat mijn mobiel goed beschermd is, met dit hoesje er omheen.

Ik ben heel tevreden over het hoesje. En weet zeker dat ik er nog heel veel plezier van ga hebben. Ik bedank de webshop telefoonhoesjestore, voor het opsturen van dit hoesje!

Dit hoesje kost €9,95 en is samen met heel veel andere hoesjes te vinden op deze webshop.

Liefs,

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands