Must-see webshop ♡ MyDfashion!

zaterdag 2 april 2016

Leuke tassen, zonnebrillen en hoesjes voor om je mobiel. De webshop die ik vandaag in het zonnetje zet, verkoopt het allemaal. Het is niet dat je de webshop kunt vinden op internet, maar ze zijn te vinden op Instagram. Sinds een tijdje zijn er veel accounts waarop je dingen kunt kopen, erg leuk want op die manier zijn er veel mensen die hun eigen bedrijfje beginnen. Vandaag laat ik jullie kennis maken met een van die webshops.
Mijn oog viel meteen op de superleuke zonnebrillen. Hoe leuk zijn ze! Ik heb er al een die hier op lijkt qua montuur, maar deze zijn heel leuk omdat ze verkocht worden met andere printjes en kleuren. Heel erg leuk om voor de zomer deze sunnies te hebben!

Maar ze verkopen niet alleen zonnebrillen, maar ook hele leuke tassen. Zoals look a likes van Chanel bags, en een look a like gunbag. Maar ze verkopen ook sieraden en opladers voor je mobiel die je mee kunt nemen. Eigenlijk heel veel verschillende dingen, maar echt dingen waar wij vrouwen iets aan hebben. En er komen nog veel verschillende dingen, zoals Kenzo hoesjes, Chanel tassen, Doir zonnebrillen, Kenzo truien en sieraden.

Heel erg leuk, ben zeker benieuwd naar de andere dingen die er nog aan komen, maar ben voor nu al heel erg enthousiast. Volg ze vooral op instagram onder de naam: @mydfashion_, want er loopt momenteel een winactie.

Liefs, Nienke.

1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!