social icons

search

more from the blog

Outfit ♡ Nikes and dress.


De zaterdag voor het paasweekend, heerlijk weer en de perfecte dag om outfitfoto's te schieten! Dus dat heb ik gedaan. Had een aantal items ontvangen die ik nog moest showen in een look, dus dat heb ik gedaan. Het zonnetje scheen, en de wind was aardig aanwezig. Maar ik vind toch nog wel dat de foto's leuk zijn! Kijk vooral veder als je wilt zien waar de items vandaan komen en wat ik die dag aan had.
Zoals ik al zei was het die dag best wel lekker weer, het zonnetje was soms te bekennen en als 'tie er was, was het heerlijk warm! De eerste zonnestraaljes waren om van te genieten, en omdat de zon er was had ik die dag ook een zonnebril op. Die is van Zero Vintage.


Helaas was het nog wel te koud om zonder jas buiten te zijn, dus die had ik nog wel gewoon aan. Deze jas kocht ik, toen ik hem ineens tegen kwam in de Takko, een winkel waarin ik normaal niks leuks tegen kom. Maar ik stuitte op deze jas, hij hing er in zijn eentje, mijn maat en het was ook de enige die er (nog) was. Heel erg leuk! Hij was ook nog eens niet zo duur, dus dat is mooi meegenomen! Hij is niet heel dik, dus kan hem nog prima dragen in de lente. Het jurkje die ik daar onder aan heb, bestelde ik online bij Sans-Online. Mocht daar voor een bepaald bedrag kleding uitzoeken, en dit is een van de items die ik koos! Hij is er ook nog in andere kleuren, maar ik koos voor een grijzige tint. Niet echt zomers, maar grijs kan altijd! Je vind 'm hier tussen alle andere jurken die ze verkopen: www.sans-online.nl/NL/Dames/Jurken.html

Sieraden die ik droeg in mijn oren zijn van Shizzie, en de ring heb ik gehad van mijn zus. Hij was haar te klein geworden, en ik vind hem heel erg leuk, lief dat ik hem van haar kreeg! Nagellakjes die ik droeg zijn van het merk Fogan, die ik opgestuurd kreeg van Silvercosmetics. Hele fijne lakjes die bij mij goed blijven zitten.

Zonnebril: Zerovintage
Schoenen: Nike
Sieraden: Shizzie
Nagellak: Silvercosmetics
Jas: Takko Fashion

Liefs,

Reacties

 1. Wat leuk dat je de jas bij Takko kunt scoren en dan ook nog de laatste dat precies jouw maat is. Leuke kleur nagellak met gave sneakers heb je aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's en lijkt me heerlijk wandelen in het bos<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief! Ja, woon zelf een straat verwijderd van de zee, maar het bos vind ik toch ook heel fijn!

   Verwijderen
 3. Leuke outfit en hele mooie foto's!
  Je nagellak in combinatie met het ringetje is ook erg tof ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands