social icons

search

more from the blog

Review ♡ Wed 'n Wild megalast lipsticks.

Vandaag heb ik een stapelreview voor jullie, vier verschillende lipsticks. Laatst ontving ik van de webshop Freshwater Valley deze prachtige lipsticks. Vier hele mooie tinten, perfect voor de lente! En vandaag laat ik ze aan jullie zien, en vertel ik hoe ze me bevallen zijn. Ik ben weer 4 hele mooie lipsticks rijker! :D


De verpakkingen zien er heel simpel uit, daarom zijn de prijzen waarschijnlijk ook laag. De lipsticks zitten in glimmende zwarte hulzen en sluit je af met een doorzichtige dop. De verpakking is helaas een minpuntje, het ziet er goedkoop uit, dat is nog niet zo'n groot probleem, het is heel onhandig om de dop op de lipstick te doen. Je moet goed opletten als je de dop op de lipstick doet, anders verpest je je lipstick. Er zijn wel meer merken die dit doen met hun lipsticks, ik vind het persoonlijk heel jammer. De kans is groot dat je de dop in de lipstick steekt en andersom.

De lipsticks zijn allemaal van het merk Wed 'n Wild, en komen allemaal uit dezelfde lipsticklijn. De lijn heet megalast, wat inhoud dat de lipsticks lang moeten blijven zitten. Deze lipsticks hebben (gelukkig) ook geen glanzende finish, maar een semi-matte finish. De mooiste finish van lipsticks, als je het mij vraagt.

De huidsingrediënten die in de lipstick zitten:
Hyaluronic Micro sferen hechten zich goed vast aan de lippen. Een exclusief polymer complex geeft een kussen-zachte textuur. Zeewier extracten en natuurlijk Co-enzime Q10 helpen de lippen zacht te houden. Vitamine A en E zorgen voor bescherming door anti-oxidanten.

Aan de onderkant kun je zien welke namen de lipsticks hebben. Helaas zit bij een van de vier kleuren
geen plakkertje, maar ik weet wel welke kleur het is, de lipstick zonder plakkertje heet Pinkerbell. Ik heb vier hele zomerse tintjes uitgekozen. Vooral veel roze en een perzik tint. Ben gek op roze kleurtjes, en koos daarom drie verschillende kleuren roze. Een lichte felle, een gemiddelde roze/perzik-achtige kleur, en een hele opvallende roze tint. Perfect voor in de zomer/lente! De perzik tint die ik ook uitkoos, is echt super mooi. Vind hem prachtig, terwijl ik normaal niet van peachy tinten houd.
De lipsticks zijn best wel lang. Ze zitten in een langwerpige huls, waardoor je ze heel ver uit kan draaien. Omdat ze al boven de huls uitkomen, hoef ik ze nu nog niet te draaien, dus laat staan dat je heel veel product hebt.
Dit zijn de swatches. Van links naar rechts: Dollhouse pink, Think pink, Pinkerbell, Just Peachy.

Als je de lipstick op doet, glijd het gemakkelijk over je lippen. De kleur dekt vrijwel meteen super mooi. Helaas accentueert hij de velletjes wel, maar als je van tevoren even scrubt, is daar niets meer van te zien. De lipsticks bevatten als je 'm net op doet, nog wel een glansje. Maar hij word hoe langer je hem op hebt, matter. Na een half uur zie je dat de lipstick mat geworden is, en gaat het product geen kant op.

Ze blijven goed zitten, en dit zijn lipsticks die bij mij eindelijk eens langer dan 2 uur blijven zitten. Ze overleven een drankje en een hapje wel, maar houd het in de gaten want ze geven wel af. Niet heel veel, maar wel een beetje. Ik ben heel blij met deze lipsticks, ze blijven met gemak 4 uur zitten.

Wed 'n wild megalast lipcolor - Dollhouse pink €4,95
Wed 'n wild megalast lipcolor - Think pink €4,95
Wed 'n wild megalast lipcolor - Pinkerbell €4,95
Wed 'n wild megalast lipcolor - Just peachy €4,95

Ik heb deze lipsticks opgestuurd gekregen van de webshop FreshwaterValley, een webshop die heel veel verschillende cosmetica merken/producten verkoopt, neem zeker een kijkje op hun webshop!

Liefs,

Reacties

  1. Jammer dat je moet goed opletten als je de dop op de lipstick moet doen, om lipstick niet te verpesten. Ik vind de kleuren allemaal zo mooi, ondanks dat ik ook niet echt fan ben van peach kleur, net als jij. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind ze vaak veel te warm, te oranje en te koningsdag achtig. Leuk, maar voor maar 1/2 x per jaar. Haha, deze tint moet je naar mijn mening leren dragen. Bedankt voor je lieve reactie!

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands