social icons

search

more from the blog

Beauty ♡ Drie favorieten highlighters van het moment.

Highlighter, een product die ik steeds meer ben gaan waarderen! Gebruikte het vroeger nooit, probeerde mijn gezicht altijd zo lang mogelijk mat te houden. Maar nu vind ik highlighter helemaal geweldig. Kan je gezicht zoveel mooier maken! Ik heb er nog niet zo heel veel van in mijn stash, maar vandaag laat ik drie grote favorietjes zien.

Allemaal mega budgetproof, mega pluspunt! Ik vind dat deze drie highlighters (waarvan eigenlijk een blush is) echte pareltjes zijn. Heb ze nog niet zo heel erg lang, maar ik gebruik ze met heel erg veel plezier!

Ik vond highlighter eerst niet mooi. Er zijn heel wat mensen die het aanbrengen op heel veel verschillende plekken, en soms zelf over hun hele gezicht. Ik gebruik het nu alleen nog maar op mijn jukbeenderen, puur omdat ik dat het mooiste vind. Highlighter onder mijn wenkbrauw met glittertjes en glans er in vind ik ontzettend lelijk, dus ik houd het bij een matte lichte oogschaduw. Bij veel mensen vind ik het wel mooi staan, maar bij mijzelf gewoon niet.
Zelf breng ik highlighter altijd aan boven mijn blush of bronzer, en als ik beide op heb is het van boven naar onder; highlighter, blush, bronzer. Niet heel gek, want volgens mij doet iedereen het in die volgorde, haha. Zoals je hierboven ziet is het pigment heel mooi. 
Make-up Revolution Vivid baked highligter Peach Lights - Make-up Revolution baked blush Hard Day - Etos Highlighter Gold.

De baked blush in Hard day, is zoals de naam zegt eigenlijk een blush. Maar het is zijn allemaal blushes met heel veel glans en ik vind deze blush op mijn huid eigenlijk meer een highlighter. Ik gebruik hem dus ook als highlighter, en gebruik hem veel vaak.

Mijn drie favorieten highlighters uit mijn stash van dit moment, ik gebruik ze allemaal met heel veel liefde! Goed pigment, staan heel mooi en blijven goed zitten. Niet al te poederig, al is die van Etos wel wat poederig. Alle drie zijn ze heel erg mooi voor een dagelijkse look, maar wel heel erg goed op te bouwen voor een echte 'highlighter on fleek!'. Jaa, ik ontarm deze producten!

Welke highlighter is er bij jou favoriet?

Liefs,

Reacties

 1. Make-up Revolution Vivid baked highligter die heb ik ook. Fijn dat je het allemaal met plezier gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die is zo mooi hé! Ik wil ook zeker nog de andere twee eens aan gaan schaffen.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke highlighters! De highlighter van Make-up Revolution vind ik erg mooi. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands