social icons

search

more from the blog

Beauty ♡ Review Natural Glow producten.


Een mooie glow op je gezicht is iets wat in 2016 helemaal hip is, een highlightertje hier en een glansje daar. Laatst ontving ik een aantal producten van het merk Natural glow Cosmetics, een merk die volgens mij niet mega bekent is, maar die naar mijn mening wel wat bekender zou mogen zijn. Het merk word namelijk door meerdere vrouwen aangeprezen, ik heb alle producten goed getest, en kan dus heel goed mijn mening geven over deze producten. Bereid je voor op een heel erg lang en uitgebreid artikel!
Eerste indruk van de producten.
De producten kwamen aan in een supergoed verpakte doos. Niks was beschadigd, en er zaten ook nog een informatieboekje in over de fine powder. Ik ontving vier producten, een handcream, poederkwast, fine powder en een bb-cream. Wat me meteen opviel, is dat de bb-cream wel heel erg groot is. Er zit maar liefst 75(!) ml in de flacon. Dat is superveel, aangezien in de meeste bb-creams/foundations/cc-creams maar 25/30 ml zit. Je kan er dus echt mega lang mee doen, pluspunt!

Handcreme Premium Vit E
Handcreme is een verzorgingsproduct die echt onmisbaar is in mijn avondroutine, ik houd er van als mijn handen lekker zacht zijn, er goedverzorgt uit zien en niet droog zijn. Handen verouderen snel, dus het is belangrijk om ze goed te verzorgen.

Informatie over het product en gebruiksaanwijzing:
'' Natural Glo Hand Cream Premium met Vit E is een zachte en beschermende handcrème. Handverzorging voor de gevoelige of schrale huid nodig? Deze handcrème is intens voedend en geschikt voor de dagelijkse handverzorging van ieder huidtype. De handcrème houdt de huid heerlijk soepel zonder deze vet te maken. Dankzij de perfecte samenstelling trekt de handcrème snel in, waardoor u uw handen snel weer vrij heeft! Help uw huid een beetje: deze handcrème verbetert de vochtbalans en beschermt tegen uitdroging en kloofvorming door schadelijke invloeden van buitenaf. Deze handcrème onthult de ware schoonheid van uw handen. De handcrème heeft een gebalanceerde samenstelling en is conserveringsmiddelenvrij. Last van droge handen? Ga voor een soepele, zachte huid met Natural Glo Hand Cream Premium!

Gebruiksaanwijzing: Deze handcrème kan worden gebruikt voor de dagelijkse handverzorging. Breng de handcrème aan op de gereinigde handen. De handcrème trekt snel in, dus u heeft snel uw handen weer vrij om andere dingen te doen. De handcrème kan prima dienen als handverzorging voor de nacht, maar de u kunt de handcrème ook naar behoefte overdag aanbrengen op uw handen. ''

Mijn mening
Ik heb al heel veel handcreams gebruikt, en ik merk ook niet altijd heel veel verschil tussen de werking van de ene of de andere. Vind ze allemaal goed werken, en ze zorgen er allemaal voor dat mijn handen lekker gehydrateerd blijven. Zo ook deze handcreme, ik vind hem echt heerlijk! Niet elke handcreme ruikt heel lekker, maar vind de geur van dit product toch wel heel lekker. Subtiel, maar toch een beetje aanwezig. Het product trekt inderdaad snel in, maakt mijn handen lekker zacht en zorgt ervoor dat ik gewoon door kan gaan met de dingen die ik wil doen. Ik vind hem heel fijn, en ga zeker door met het gebruiken van dit product!
Handcreme / bb-cream.
BB-cream - Blemish balm
BB-creams, sinds een tijdje niet meer weg te denken uit de make-up schappen. Het werd een hype, ieder merk kwam uit met zijn eigen bb-creams. Zoals ik al zei, zit in deze flacon heel veel product, meer dan in andere bb-creams. Dus je kan er heel erg lang meedoen. Er zit SPF in, waarmee ik heel erg blij ben. Ik vind het heel erg goed als er in foundations al SPF zit, omdat je daarmee je huid al een beetje beschermd tegen de zon. Je moet er vaak wel extra zonnebrand onderdoen, als de zon schijnt. Maar voor een normale dag in Nederland, heb ik meestal wel genoeg aan een beetje SPF.

Informatie over het product en gebruiksaanwijzing:
'' Een multifunctionele milde niet glimmende BB cream voor een natuurlijke egale teint. Kleine imperfecties als fijne lijntjes en vlekken als sproetjes, ouderdomsvlekken en rosacea vervagen. De hydratatie en bescherming van de huid wordt hierbij gewaarborgd. Deze BB cream is geschikt voor zowel een lichte als getinte huid en voor ieder huidtype waaronder de gevoelige huid. De kleur van deze BB crème past zich aan, aan uw huidtoon en geeft een direct en stralend resultaat. Met SPF.

Gebruiksaanwijzing: 's Ochtends gelijkmatig aanbrengen op de gereinigde huid van het gezicht.
Inhoud: 75 ml ''.

Mijn mening
Ik vind het heel jammer dat de kleur net iets te donker is voor mijn huidskleur. Kan het wel verminderen door er een veel lichtere poeder overheen aan te brengen, maar het product is voor nu nog even iets te donker. Aankomende week gaat de zon eindelijk flink schijnen, dus hopelijk kom ik iets van mijn winterse witte huidje af, wie weet! Ik vind het wel een mooie bb-cream met lichte dekking. Het zorgt voor een egalere kleur over je gehele gezicht, en daarbij camoufleert hij nog een heel klein beetje imperfecties maar meer ook niet. Heel fijn product als je niet wilt dat het lijkt alsof je bb-cream/foundation op hebt, maar wel dat je huid er iets beter uitziet.
Handcreme / bb-cream.

Grote staande poederkwast
Kwasten, iets waar je nooit genoeg van hebt. Ik heb al heel wat kwasten in mijn bezit, allemaal met een andere functie. Het leuke en het handige van deze kwast is dat hij kan staan. De kwast is van geitenhaar, en voelt lekker zacht aan.

Informatie over het product en gebruiksaanwijzing:
'' Prachtige kwaliteitsvolle kwasten van Huangjianfeng geitenhaar. Perfect voor het luchtig aanbrengen van poeder of blusher. Voor een prachtig natuurlijk en transparant resultaat. Kwast is volledig uitwasbaar.

Gebruiksaanwijzing; Beweeg de kwast met een niet drukkende ronddraaiende beweging in de poeder. Tik zacht om overtollig product te verwijderen. Reinig de kwast na gebruik. ''

Mijn mening
Het is een hele zachte kwast van een perfecte grootte om poeder of blush mee aan te brengen. De kwast is handig in gebruik, brengt de poeder gelijkmatig aan en laat niet te veel product in de kwast zitten. Overleeft gemakkelijk een wasbeurtje, ik ben tevreden. Niet mijn meest geliefde kwast, ik geef mijn voorkeur aan bufferkwasten, maar deze kwast doet wat hij moet doen, en dat is poeder aan brengen. Hij prikt wel soms af en toe een beetje, maar dat is niet zo heel erg.

Fine powder Brilliant 
En dan als laatste, de poeder waar iedereen zo enthousiast over is. Ik heb hier zoveel goede dingen over gelezen op de site en de Facebook pagina van deze webshop. Heel veel vrouwen zijn er mega enthousiast over, ze kunnen niet meer zonder! Het is een wat aparte verpakking, maar het heeft wel iets van luxe. De poeder is in drie verschillende versies/kleuren te koop, en ik ontving de kleur Brilliant waarin kleine glittertjes zitten. 

Informatie over het product en gebruiksaanwijzing:
'' Een zijdezacht gezichtspoeder voor het perfectioneren, matteren en fixeren van uw foundation. Het poeder heeft een natuurlijk en matt effect dat langdurig blijft zitten. Het afpoederen van uw gezicht maskeert zichtbaar fijne adertjes, pigmenten en egaliseert imperfecties in een handomdraai. Matteert een glimmende en vette huid. In een handig zeefdoosje met dubbele deksel. Geschikt voor alle huidtypes.

Verkrijgbaar in:
Brilliant; met een bescheiden glitter.
Matt; volle teint en iets lichter.
Brilliant/matt; zonder glitter.

Gebruiksaanwijzing: Laat eerst uw dagcrème goed intrekken. Breng uw foundation aan en poeder het gezicht af met Natural Glo. Begin in het midden van het voorhoofd en werk richting de zijkanten. Herhaal deze beweging vanaf het midden van lippen en neus. Wanneer u meerdere laagjes aanbrengt zal het resultaat donkerder worden. Werkwijze verpakking: Verwijder voorzichtig het zwarte etiket van het zeefje en tik op de bovenkant van het doosje wanneer u het in de hand heeft, dus niet wanneer het op tafel staat. Tik op de onderkant van het doosje wanneer er teveel poeder tevoorschijn komt.

Mijn mening
Ik vind het een hele unieke poeder, nog nooit iets vergelijkbaars gebruikt. Het is een losse poeder, die heel erg mooi minimaal je huid iets mooier maakt. Volgens de informatie die in het boekje stond, zou de kleur zich moeten aanpassen aan de huidskleur die je hebt. Helaas is dit niet bij mij het geval. Ik ben heel erg licht, wat niet echt meezit. Ik denk dat als je net iets bruiner bent dan spierwit, is dit een prima poeder voor jou! Als ik een heel erg dun laagje aanbreng, merk ik wel dat de kleur wat lichter word, maar dan vind ik het net te licht. Momenteel gebruik ik het als een bronzer, wat echt een super mooi resultaat geeft. Ik vind het effect van de poeder heel erg mooi, jammer dat ik te licht ben voor dit producten. Kan wel geloven dat deze poeder voor vele mensen een holy grail is.
Poeder op mijn hand, als je heel goed kijkt zie je hele kleine glittertjes.

Prijzen
Fine powder €22,95
BB-cream €29,95
Handcreme €8,95 6,95
Poederkwast €9,95 7,95

Ik ben tevreden over de producten, en ik raad ze je zeker aan. Vond bij sommige producten iets wat minder, maar dat komt dan door mijn eigen huidskleur. Vind de poederkwast jammer genoeg soms wat prikken, en ik heb een veel fijnere kwasten, maar dat ligt aan wat je gewend bent. Raad de handcream je 100% aan, en de rest van de producten ook, maar dan moet je wel kijken naar je eigen huidskleur. Als je iets donkerder bent dan ik, raad ik je de producten zeker aan!

Deze producten kun je kopen op de webshop gezichtspoeder.nl  en ze hebben geregeld hele goede aanbiedingen.
Artikel bevat producten die ik opgestuurd gekregen heb*
Kende jij dit merk al?

Liefs,

Reacties

 1. Goede uitgebreide review! Nog nooit van dit merk gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende dit merk nog niet, leuk om het te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. BB cream dat kweekt wel mijn interesse. Jammer dat de kleur te donker voor je is. Natural glow Cosmetics klinkt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel jammer, gebruik hem nu nog wel, maar dan gemengd met een andere foundation.

   Verwijderen
 4. jammer van de kleur! hopelijk past hij beter bij je huidskleur wanneer het zonnetje goed geschenen heeft :) ik vind je foto's trouwens ook mooi, leuke sfeer ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende dit merk inderdaad ook nog niet! Maar ze zien er wel uit als fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands