social icons

search

more from the blog

Beauty ♡ Review van Juvena producten.

Vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie, ik review twee producten van het merk Juvena. Een merk uit Zwitserland, die in Nederland nog vrij onbekend is. Aan mij de taak om jullie vandaag voor te stellen aan dit leuke merk! Ik heb de afgelopen tijd twee veel belovende producten getest, een cream deodorant en een cleansing & calming tonic. En in dit artikel laat ik jullie weten wat ik van de producten vind, met alle informatie over de twee producten.

Eerste indruk
Toen ik het pakketje open maakte, en de producten er uithaalde, was ik al meteen onder de indruk van de verpakkingen. Heel luxe, mooi en toch niet té. Vind het hele mooie flacons, die er goed uitzien. Komt in een doosje, met informatie er op in allerlei talen. Ingrediënten erop, precies wat ik wil weten! 
Het merk
Een Zwitsers merk, geen idee of iemand het al kent voordat hij de review leest. Het is volgens mij pas sinds een korte tijd te koop in Nederland. Toch bestaat het merk al bijna 60 jaar! Door de pioniersgeest van Juvena in combinatie met Zwitserse precisie worden er telkens weer hoogstaande technologieën en overduidelijke anti-verouderingsformules gecreëerd, die op elke leeftijd voor een jeugdige uitstraling zorgen. Ik review slechts twee producten van een hele grote lijn. Allerlei producten zijn er; scrubs, body lotion, peelings, zelfbruiner, cc-creams, bb-creams, zonbescherming, enz. Mocht je op zoek zijn naar een bepaald product, neem dan zeker even een kijkje of ze het verkopen, de kans is groot!

Juvena cream deodorant
Informatie over het product:
'' Juvena Body Cream Deodorant is een milde, ongeparfumeerde, niet alcohol houdende deodorant voor verfriste oksels en de hele dag lang een zeker gevoel! Bevat 40 ML.

Gebruik: Altijd gebruiken na het wassen. Draai de gewenste hoeveelheid op uit de dispenser en breng het aan met de vingertoppen of direct met de gevormde applicator.

Werking:
 1. Deodorant en anti-perspirant.
 2. Speciaal geschikt voor de gevoelige huid.
 3. Verzacht en kalmeert de huid.
 4. Geeft frisheid en een efficiënte deo bescherming.
Prijs
13,30 € 12,00, Koop 3 stuks voor € 11,50 p.st. en bespaar 5%

Mijn mening over het product:
Een product waar ik echt heel erg benieuwd naar was. Een cream deodorant! Nog nooit geprobeerd, dus ik was benieuwd! We kennen natuurlijk allemaal rol-deodorant en spray-deodorant, sinds een tijdje ook gel/stick-deodorant en nu dus ook cream. Ik heb dit product de afgelopen twee weken elke dag gebruikt en dus uitgebreid getest. Ik ben heel erg tevreden over dit product, het heeft een lekkere subtiele, maar toch aanwezige geur en voelt lekker zacht aan op de huid. Trekt heel snel in, en je doet er heel zuinig mee. Het is 's ochtends wel even nodig om na het aanbrengen (wat ik overigens met mijn handen doe) de handen te wassen. Ik ruik door de dag heen geen zweet, krijg er geen jeuk van en het trekt snel in. Ik ben goed te spreken over deze deodorant.

Juvena Cleansing and Calming tonic

Informatie over het product:
Juvena Pure Calming Tonic is een kalmerende, verzachtende alcoholvrije lotion voor een zacht gereinigde en verzachte huid. Geschikt voor de normale, droge en gevoelige huid. Bevat 200 ML.

Gebruik:
Iedere morgen en avond na het reinigen van de huid aanbrengen op 2 wattenschijfjes en met zachte, roterende bewegingen over het gezicht en de hals halen.

Resultaat:
De huid is perfect voorbereid op de verzorgende producten die volgen.

Werking:
 1. Verwijdert op zachte wijze de overgebleven resten van de milk of foam.
 2. Activeert en bereidt de huid perfect voor op de verzorgende producten die volgen.
 3. Behoudt de hydratatie van de huid tijdens de reiniging en verzacht.
 4. Neutraliseert de PH waarde van de huid.
Prijs
€ 21,30 € 19,20, Koop 2 stuks voor € 18,50 p.st. en bespaar 4%

Mijn mening over het product:
Tonics, er is niks fijner om na de reiniging er toch nog even overheen te gaan met een watje en wat tonic. Mocht er nog wat restjes make-up zitten haalt dit product het gemakkelijk weg. Ja, ook over dit product ben ik erg te spreken! Voor het eerst in een review met verzorgingsproducten vind ik alle producten mega fijn! Deze tonic is zoo lekker op de huid. Mijn huid word er echt heel zacht van en voelt heel fris en schoon aan. Ik heb deze tonic de afgelopen twee weken elke dag twee keer gebruikt, 's ochtends en 's avonds. Perfect voor in mijn routine! Ik ga zeker door met het gebruiken ervan. Pluspuntje, hij is heel zuinig in gebruik, je hebt maar een klein beetje nodig per keer.
Je kunt de Juvena producten online bestellen, bij één van de webshops van BEMA Beauty. Je leest het goed, BEMA Beauty heeft namelijk nog 9 andere webshops. Ze verkopen nog veel meer merken cosmetica en huidverzorging. Zeker de moeite waard om eens te bekijken! Ze verkopen ook nog merken zoals: Pupa, Anastasia Beverly Hills, Revlon, Rimmel, Ik heb nog zoveel leuke merken gezien waar ik heel benieuwd naar ben! Het merk Juvena shop je hier; https://www.juvena-bestellen.nl/.

Ben jij benieuwd geworden na dit merk?
* Deze producten heb ik ontvangen van een bedrijf.
Liefs,

Reacties

 1. Zeker ben ik natuurlijk van dit merk, fijn dat je het mag uitproberen en je ervaring hier met onze deelt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je dit mocht uitproberen! Het ziet er een heel erg goed merk en producten uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een heel fijn merk, leuke producten om te testen!

   Verwijderen
 3. Dit merk kende ik nog niet, vooral de tonic lijkt me erg fijn ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken deze merk niet. Lijkt mij fijne producten

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands