Blog ♡ Een korte blog pauze.

woensdag 18 mei 2016

Een totaal andere blogpost dan normaal, maar het is toch echt even nodig om het te delen. Zoals jullie wel weten ben ik de laatste tijd helemaal enthousiast bezig met het bloggen en dingen delen. Ik doe het met heel veel plezier en ben er ook best veel mee bezig. Ik merk aan mezelf dat ik even een korte blogpauze nodig heb, om artikelen in elkaar te zetten, planningen te maken en vooruit te werken. Het is momenteel in mijn leven ontzettend druk en er komen heel veel dingen op mijn pad. Voor meer informatie over hoe en wat, en wanneer ik weer begin, lees het onderstaande stukje even door.

Het is druk. Pittig druk. School vraagt veel van me en ik merk dat ik even rust nodig heb. Ik heb nog nooit een blog pauze gehouden, maar ik ga het nu dan toch doen. Aankomende twee weken gaan er geen artikel online komen. Waarom? Ik heb het dus zo druk, en er moeten ongelooflijk veel artikelen online komen, toffe samenwerkingen en ik heb heel veel leuke ideetjes voor artikelen. Ik ga het niet redden om die allemaal zo online te knallen, ik moet veel testen, foto's schieten en artikelen typen. Ik ga op kamp, vakantie en nog heel wat andere toffe dingen doen. Maar ook minder leuke dingen, examens en een proefwerkweek. 

De aankomende twee weken ga ik zeker niet stil zitten. Wel nee, ik ga juist veel doen in de tijd dat het kan. Vooruit werken en er zo voor zorgen dat ik lekker vooruit loop. Ik ben gewoon nog te vinden op social media, houd al mijn mailtjes gewoon nog bij en ik zou mijn blog ook gewoon nog blijven onderhouden. Reageren onder reacties enz.

Hopelijk vinden jullie het niet erg, ik moet even mijn 'rust' pakken in de aankomende tijd. Op deze manier maak ik tijd om te leren voor school, wat heel erg handig is om te doen! Vanaf halverwege juni kunnen jullie gewoon weer leuke artikelen verwachten.

Liefs,
Nienke.

5 opmerkingen:

 1. Soms moet je ook een keus maken. Ik denk dat je het goed doet. Wij weten allemaal als je blogt hoeveel werk het is, al lijkt het niet zo. Ik zelf ben niet zo met social media bezig. Ik zie je wel weer hier dan maar. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg goed dat je voor jezelf kiest, vooral als je het zo vreselijk druk hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pak gewoon lekker je rust! Dat is ook zeker heeel belangrijk! -x-

  www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!