social icons

search

more from the blog

Budgettip ♡ Technic colourfix paletten.

Een tijdje geleden bestelde ik op de webshop MakeupMusthaves twee paletten. Ik had vijftig euro shoptegoed gewonnen, waar ik flink gebruik van maakte! Heb toen heel wat mooie producten gekocht, die ik met heel veel liefde gebruik. Ik gebruik deze paletten nu al een tijdje, en vandaag wil ik ze graag met jullie bespreken, maar niet reviewen. Het is een fantastische budget tip, acht pans met verschillende kleuren erin. Ik wil ze graag met jullie delen, heel handig voor in je stash en om mee te nemen.

De verpakkingen zijn niet huge, maar ook niet super compact. Ik zou ze wel meenemen op vakantie, aangezien wat er in de verpakking zit toch wel variërend is, en je kunt er zoveel verschillende kanten mee op. Mij maakt het dan niet uit als het dan iets meer ruimte in beslag neemt.
Het leuke is, dat het verschillende paletten zijn. In totaal vier verschillende. Een bronzer palette, een blush pallete, poeder contour palette en een cream contour palette. Ik heb de andere twee nog niet geprobeerd, maar er wel hele goede reviews over gelezen. De pigmentatie is heel goed, dus breng niet teveel aan op je kwast.
Ik ben ook nog heel erg benieuwd naar de andere paletten, dus wie weet schaf ik die in de toekomst nog aan. 

De paletten zijn te koop bij o.a de webshop Make-up Musthaves en kosten €5,95 per stuk. Een koopje dus!

Liefs,

Reacties

  1. Zeker goede tip wat je hier laat zien. Ze zijn echt mooi met een goede prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige paletten! Fijn dat je shoptegoed had gewonnen, kan je zeker veel leuks van kopen! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands