social icons

search

more from the blog

Kletsartikel ♡ Vakantie, bloggen, gezondheid.Alweer op de helft van mijn meivakantie, tijd om over dingen te gaan babbelen! Het is weer een tijdje geleden dat ik jullie een update gaf over mijn leven. En vandaag ga ik het gewoon weer doen. Vind het heel erg belangrijk dat jullie op de hoogte kunnen blijven van mijn leven. Dus mocht je het interesseren, lees dan vooral veder!

Vakantie & school.
Ondanks dat ik nu twee weken vrij heb, moeten er natuurlijk ook gewoon minder leuke dingen gedaan worden. Heel wat opdrachten maken voor mijn examen, proefwerken leren, teksten leren en verslagen maken. Maar ga ook zeker genieten van mijn vakantie, en andere dingen doen die ik wel leuk vind om te doen.

Gezondheid
Iets waar ik nog niet veel wijzer van geworden ben. Totaal geen idee wat de behandelingen gaan worden, testen die ik nog moet gaan doen enz. Het ziekenhuis heeft het druk, dus laat even nog niks van ze horen. Heel irritant, want als ik dan weer naar school moet ga ik weer onwijs veel lessen missen. Hoop dat ze binnenkort weer meer informatie geven, word namelijk van dit afwachten een beetje gek. Ja het is een hartritmestoornis, maar waarom ik zoveel afgevallen ben weten ze niet. En waarom ze dan ook niet naar me luisteren als ik zeg dat dat aan mijn schildklier kan liggen, zeggen ze dat dat niet hun afdeling is. Irritant, maar goed we zullen zien waardoor het komt. Ik geniet nu van mijn vakantie, heb gelukkig niet veel last van klachten. Durf zelfs te zeggen dat het beter gaat, heb geen pijn meer, iets waar ik heel blij mee ben.

Bloggen
Yes, ik zit helemaal in de blogflow. Nog steeds, hihi. Ben heel blij dat ik kan doen waar ik het meeste van houd. Er komen nog zoveel leuke dingen online, ben momenteel druk bezig met het testen van dingen. Hopelijk kan ik alles in een korte tijd online krijgen, en krijg ik het niet mega druk op school. Lijkt mij niet te vermijden, aangezien we het drukste gedeelte van het jaar in gaan. Echt geen zin in, en hopen dat alles goed gaat met de opdrachten die ik nog moet afronden. Toetsen die ik nog moet maken, en examenpunten die ik halen moet. Fingers crossed! Ik had trouwens vaste blogdagen, in ieder geval maandag en vrijdag. Dat is vanaf nu niet meer, omdat het zo druk gaat worden upload ik gewoon wanneer ik tijd heb om te bloggen, dus jullie zien wel als er een nieuw artikel online staat. Je kunt me trouwens altijd volgen via Bloglovin, button staat in de sidebar. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen die verschijnen.

Persoonlijk
Er zijn dagen dat ik me iets minder blij voel. Het gaat momenteel weer niet zo lekker thuis. Heel afwisselende sfeer, we kijken uit naar de zomervakantie en zijn daar dingen voor aan het plannen. Maar het andere moment ruzies en ongezelligheid. Voel dat het nog steeds niet is zoals het hoort te zijn, waarom kan het niet zijn zoals ik wil dat het is. Zoals vroeger.. Een goede band met mijn vader opbouwen, is iets wat niet meer kan. Had ik wel gewild, maar hij is zo veranderd en doet zo anders dan andere. Positiefpuntje, mijn vader is bijna een jaar clean en dat wil ik, ondanks alles vieren. We gaan waarschijnlijk uit eten, ik kijk er naar uit. Vind het toch heel lastig om hierover dingen te delen, maar ik wil toch dat jullie hiervan op de hoogte zijn. Een blog kan zo oppervlakkig zijn, maar ik wil ook dat jullie weten hoe het met mij gaat.

Deze week
Deze week wil ik nog zoveel mogelijk gaan genieten. De vakantie gaat zoo snel! Niet te doen. Ben heel blij dat ik nog een paar dagen heb. Ik merk wel aan mezelf dat ik moe ben, ben niet zo heel productief en dat haat ik. Heb ik eens de tijd om ver vooruit te bloggen, heb ik er de energie niet voor. Gelukkig word het weer steeds beter, en kan ik mooie lichte, heldere foto's schieten. Mijn camera maakt zoveel mooiere foto's als de zon zich een beetje laat zien. Er komen deze week nog een aantal pakketjes binnen. Heel leuk om ook nog even in dit artikel te delen, ik ben weer uitgekozen als bloginsider! Dit keer van veracamilla.nl. Onwijs tof, ga o.a de mascara van rimmel testen. Coming soon!

Hoe gaat het met jullie op dit moment?

Liefs,

Reacties

  1. Wat een leuke artikel om te lezen meid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even fijn dat je in dit vakantie geen last hebt van je gezondheid. Geniet er maar van. Wat leuk voor je dat je zoveel plezier beleeft met de blogflow. Ik heb je al lang gevolgt via Bloglovin. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoop dat je snel duidelijkheid hebt over je gezondheid & dat je thuissituatie wat verbetert!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands