social icons

search

more from the blog

Spam je blog time!

Het is alweer een hele lange tijd geleden dat ik lezeressen de kans gaf om hun blog te delen. Ik vond het wel weer tijd worden, ben heel erg benieuwd naar mijn bezoeksters maar zeker ook de blog die ze runnen, mocht dat het geval zijn! Vind het heel erg leuk om op deze manier nieuwe blogs te leren kennen, en ik vind het fijn om te doen, zo krijgen bloggers een kans om meer bezoekers te trekken. Laat in de reacties zeker even een tekstje achter met daarin informatie over jou en je blog + het linkje van je blog. Ik neem zeker even een kijkje!


De afgelopen twee weken was het stil op m'n site, de ingelaste blogpauze is genomen. Ik ga deze week weer artikelen plaatsen, dus bereid je voor op nieuwe blogpost! Volgen kan altijd via de bloglovin button in de sidebar, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe blogpost.

Succes met spammen!

Liefs,

Reacties

 1. Wat tof dat we mogen spammen, dankjewel! Ik ben Tamara van Mara Tegendraads en ik ben 33. Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met bloggen. Ik schrijf over chronisch ziek zijn (HS), series, films, boeken, make-up, mode, etc. Een van mijn vaste thema's is de jaren 90, waarin ik een beetje ben blijven hangen. Ik hou van budgetshoppen en er komen regelmatig shoplogs online. Mijn hondjes komen ook af en toe voorbij, al zie je die voornamelijk op mijn Instagram. Ik vind het leuk als je eens een kijkje komt nemen! http://marategendraads.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik schrijf met een beetje een aparte schrijfstijl, omdat ik een Thaise ben, Ik schrijf over beauty en mijn persoonlijk verhaal. https://www.choosebeautiful.nl Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, ik wist niet dat je een Thaise was! Ik vind je schrijfstijl heel leuk en fijn om te lezen.

   Verwijderen
 3. Wat lief ik heb een blog en youtube kanaal met bij elkaar zo'n 10.000 volgers. Ik werk 40 uur op kantoor maar daarnaast hou ik elke dag mijn blog bij en er komen 2/3 video's per week online!
  Ik schrijf over beauty items en ook komen er persoonlijke artikelen voorbij.

  http://www.Rachelkromdijk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volg je al superlang! Wat leuk dat je reageerd. 😄

   Verwijderen
 4. Hey! Leuk dat we allemaal onze blog mogen delen.. Ik ben Nienke en ik blog nu al wat langer dan een jaar op mijn blog Nienke Blogt. Ik blog hierop over van alles en nog wat, de ene keer beauty gerelateerd dan weer lifestyle en dan weer personal. Ik post dagelijks een nieuwe blogpost.

  Liefs,

  www.nienkeblogt.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben Heidi en ik ben een Belgische blogger.
  Ik blog voornamelijk over Food, fotografie, Beauty, boeken, films en soms over mijn leven.

  Je kan me vinden op https://ontdekkingshome.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben een 19-jarige blogger uit België, ik blog nog maar een 4-tal maanden maar doe het ontzettend graag!

  www.jusworldblog.wordpress.com

  Lieffs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb dit nog nooit gedaan ,maar voor alles is er een eerste keer . Ik kom uit België en mijn blog bestaat ongeveer 7 maand. Ik hou van lezen van blogs en daardoor ontstond het idee om mijn hobby om te zetten in mijn blog , ik hou van het leven, beauty en zoveel meer . Bedankt voor de spam :-)
  Je vindt me terug op veerledetemmerman.wordpress.com
  Nog veel succes met je blog , groeten .

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands